Okebiz Video Search



Title:Anggun Pramudita Feat Ader Negro - Omonge Uwong - (Official Music Video)
Duration:07:44
Viewed:1,303,960
Published:18-03-2022
Source:Youtube

Anggun Pramudita Feat Ader Negro - Omonge Uwong - (Official Music Video) Title : Omonge Uwong Artist : Anggun Pramudita Ft Ader Negro Songwriter : Eko BC Kunjungi kami : Youtube channel ♫ : rb.gy/gefara [ SUBCRIBE ] Instagram ♫ : bit.ly/3jyvv4F [ FOLLOW ] Tiktok ♫ : bit.ly/3waA1ZK [ FOLLOW ] FULL ALBUM ♫ NEW DHESTA MUSIC VOL. 1 : bit.ly/3u3Dav1 ♫ NEW DHESTA MUSIC VOL. 2 : bit.ly/3lCpYcK ♫ NEW DHESTA MUSIC VOL. 3 : bit.ly/3FFGYaN ♫ Lyrics ♫ (Omonge Uwong) dik kari meneng ono paran sing biasane ngelamun kari temenan salah paran awak isun sampek riko kari bingung ngomongo dik, ngomongo kang welas riko sampek kapan krungu kabar uwong ngomong riko wadonan iku hang nggarai sun bingung sing gelem awak sun ngeduhung emong kadong isun riko tinggalno ngomongo baen sakbenere makne isun sing bingung maning bener opo osing klendi nyatane wis ping kaping sun warahi ojo gampang percoyo omonge uwong mergane wong ngomong sak enake sing mikir sopo hang nanggung akibate welas isun sampek mati sing ono pikiran sun golek ganti ngersulo kadung riko sing percoyo wes cukup iku hang sak benere sepurane kang sepurane lalekno saiki percoyo riko * Available download & streaming on : iTunes ♫ : coming soon .. Spotify ♫ : coming soon .. Joox ♫ : coming soon .. * For Job Contact our Management: Tlp / WA : +6285311584331 (Eko Dhesta) E-mail : info.dhestamusic@gmail.com Alamat : Muncar - Banyuwangi - Jawa timur Copyright © 2022 New Dhesta Music Official. All rights reserved Special thank's to : ♫ Percusion : Ader Negro ♫ MC : Ridho Woyo - Woyo ♫ Keyboard 1 : Ady ADM Pro ♫ Keyboard 2 : Eko Dhesta ♫ Keyboard 3 : Ogik Putra ♫ Gitar 1 / Melody : Cose Rhamadhan ♫ Gitar 2 / Bass : Mureh Bass ♫ Suling : Mamat Suling ♫ Sound System : Bathara Pro Audio ♫ Mixing & Mastering : Rhayana Reshwara Record ♫ Video Editing : Prondes Pro Videography ♫ Lighting : One Zero Solution Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe saluran resmi kami, juga klik gambar lonceng agar kamu dapat info terbaru video rilisan New Dhesta Musik #AnggunPramudita #OmongeUwong #NewDhestaMusic

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Dj Full Bass ~ Lagu Banyuwangi Versi Dj || Dj Paling Horeg Dj Full Bass ~ Lagu Banyuwangi Versi Dj || Dj P...
11:25 | 259,927
DINI KURNIA - PATI GENI [ NEW VERSION 2021 ] Feat ADER NEGRO (Official Music Live) - NEW DHESTA DINI KURNIA - PATI GENI [ NEW VERSION 2021 ] Fe...
06:09 | 468,965
DAMAR OPO LILIN - DINI KURNIA FULL ALBUM DANGDUT KOPLO TERBARU DAMAR OPO LILIN - DINI KURNIA FULL ALBUM DANGDU...
26:49 | 99,814
Nadya Jessica ft. Pria Hardi - Omonge Uwong (Official Music Video) Nadya Jessica ft. Pria Hardi - Omonge Uwong (Of...
07:20 | 963,397
Ader Negro Ft Anggun Pramudita - OMONGE UWONG || NEW RAXZASA (Live PEB Curahpacul - Tambakrejo) Ader Negro Ft Anggun Pramudita - OMONGE UWONG |...
07:07 | 38,558
Anggun pramudita Feat Ader Negro - Arane Welas - (Official Music Video) Anggun pramudita Feat Ader Negro - Arane Welas ...
05:03 | 85,513
Nabila Safitri - Weleg feat Sunan Kendang (Official Live GOLDEN MUSIC) Nabila Safitri - Weleg feat Sunan Kendang (Offi...
06:40 | 58,962
Dini Kurnia - Jare [ NEW VERSION 2022 ] - Feat Ader Negro (Official Music Video) Dini Kurnia - Jare [ NEW VERSION 2022 ] - Feat ...
07:55 | 577,002

shopee ads

coinpayu