Okebiz Video SearchTitle:Në daç me me fal falma - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË
Duration:14:55
Viewed:871,497
Published:11-02-2013
Source:Youtube

Follow Tv Koha on... • FB: www.facebook.com/Tv.Koha.Tetove/ • IG: www.instagram.com/tvkohatetov... • YT: youtube.com/user/Televizi... • Web: tvkoha.tv/ If any copyright issues please contact: support@onair.fm

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Përalla e budallenjëve - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Përalla e budallenjëve - REALIZUAR NGA TELEVI...
17:59 | 447,553
Tre Hajdutët - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Tre Hajdutët - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA ...
18:06 | 455,926
Me 12 Çelsa - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Me 12 Çelsa - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA T...
20:08 | 259,027
Mbreti dhe Plaku - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Mbreti dhe Plaku - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KO...
15:39 | 527,424
E drejta dhe e shtremta - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË E drejta dhe e shtremta - REALIZUAR NGA TELEVIZ...
21:52 | 519,940
Beja e Rejshme - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Beja e Rejshme - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA...
18:04 | 1,009,781
Mjeku dhe Mortaja - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Mjeku dhe Mortaja - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI K...
18:47 | 279,441
Gruja dhe Peshqit - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI KOHA TETOVË Gruja dhe Peshqit - REALIZUAR NGA TELEVIZIONI K...
19:16 | 1,007,676