Okebiz Video Search



Title:versi Jaranan - LORO PIKIR ~ Era Syaqira | Rakha Gedruk Samboyo
Duration:572
Viewed:2,153,038
Published:16-06-2020
Source:Youtube

Rakha Music - Loro Pikir
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki

Title : Loro Pikir
Artis : Era Syaqira
Songwriter : Teddy UT
Group : Rakha Music Jaranan
Loro Pikir versi Jaranan Gedruk Samboyo Fullbass Santuy

Lirik :
Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong jero dodo
#RakhaMusic #EraSyaqira #LoroPikir #GedrukSamboyoan

Email : info@khatulistiwarecord.com
Produksi : Khatulistiwa Record
Copyright © 2020 Khatulistiwa Record. All rights reserved

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
versi Jaranan - BISANE MUNG NYAWANG  ~ Era Syaqira   |   Rakha Gedruk Samboyoan versi Jaranan - BISANE MUNG NYAWANG ~ Era Syaq...
10:38 - 614
Nella Kharisma - Loro Pikir - OM Lagista [OFFICIAL] Nella Kharisma - Loro Pikir - OM Lagista [OFFIC...
05:41 - 887
Phil Collins, Air Supply, Elton John, Lobo, Bee Gees - Best Soft Songs 2020 Phil Collins, Air Supply, Elton John, Lobo, Bee...
26:17 - 16
Happy Asmara - Loro Pikir (Official Music Video ANEKA SAFARI) Happy Asmara - Loro Pikir (Official Music Video...
05:56 - 448
Maroon 5, Adele, Taylor Swift, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Sam Smith, Charlie Puth Pop Hits 2020 Maroon 5, Adele, Taylor Swift, Ed Sheeran, Shaw...
27:33 - 14
Pingin Sayang (DJ REMIX) ~ Era Syaqira  ||  FULLBASS Pingin Sayang (DJ REMIX) ~ Era Syaqira || FUL...
09:37 - 598
Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU | Dj Kentrung (Official Music Video) Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU | Dj Kentrun...
04:36 - 205
Ditinggal Pas Sayang Sayange - Jajal Kowe Dadi Aku - Bukan Cinta Biasa *ALROSTA MUSIC *Aeztha Studio Ditinggal Pas Sayang Sayange - Jajal Kowe Dadi ...
17:14 - 246