Okebiz Video Search



Title:Nella Kharisma - Kangen Nickerie [OFFICIAL]
Duration:07:35
Viewed:12,458,792
Published:26-10-2019
Source:Youtube

Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Kangen Nickerie
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot
Arr : Doni
Mixing Mastering : D'va Pro
Direct by : Pandawa
Location : Taman Langit Paralayang Batu Malang
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list...

♫ Digital Stores
https://lnk.to/NellaKangenNickerie

Song Lyrics,
KANGEN NICKERIE

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?i...

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )

#NellaKharisma #KangenNickerie #DidiKempot

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
NEW NELLA KHARISMA FULL ALBUM 2020 | Kangen Nickerie | NEW NELLA KHARISMA FULL ALBUM 2020 | Kangen Nic...
04:23 | 34,065
Nella Kharisma - Wong Sepele [OFFICIAL] Nella Kharisma - Wong Sepele [OFFICIAL]
06:05 | 160,049
LOSS DOLL - UYE tone Fullalbum Terbaru/Kalia Siska SKA86 LOSS DOLL - UYE tone Fullalbum Terbaru/Kalia Si...
21:42 | 515,798
Didi Kempot feat. Dory - Kangen Neng Nickerie [OFFICIAL] Didi Kempot feat. Dory - Kangen Neng Nickerie [...
04:55 | 880,366
Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [OFFICIAL] Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto [O...
05:29 | 36,998,079
Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL]
04:53 | 39,644,640
WORO WIDOWATI - KUMPULAN LAGU FULL ALBUM COVER TERBARU - TATU - DALAN LIYANE - TAK IKLASNO WORO WIDOWATI - KUMPULAN LAGU FULL ALBUM COVER ...
56:46 | 779,437
YENI INKA - KALUNG EMAS - KANGEN NICKERI - SUGENG NDALU - OM ADELLA FULL ALBUM 2020 YENI INKA - KALUNG EMAS - KANGEN NICKERI - SUGE...
16:20 | 756,001


coinpayu