Okebiz Video Search



Title:MEETING KD BASA SUNDA || SEMESTER GENAP
Duration:01:26:00
Viewed:85
Published:19-01-2021
Source:Youtube

Numutkeun Surat Edaran Pemerintah Daerah Provinsi Jawa Barat gawe bareng jeung MGMP Basa Sunda Provinsi Jawa Barat, KD Basa Sunda dina mangsa Sasalad Corona teh nya eta
1. Karangan Pedaran Tradisi Sunda
2. Carita Wayang
3. Carita Pantun
Nu jadi masalah eta kabeh materi teh tos diajarkeun di semester ganjil. Sok komo unggal sakola mibanda KTSP sewang-sewangan.
Dina ieu video dijentrekeun materi/KD basa Sunda di semester genap

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
FILMISASI DONGENG || JADI 10 LAMABAR FILMISASI DONGENG || JADI 10 LAMABAR
15:11 | 24
Developing Engaging and Interactive Activities for Distance Learning Developing Engaging and Interactive Activities ...
23:47 | 36,414
🔴  Build the Uber clone in React Native (Tutorial for Beginners) 🔴 Build the Uber clone in React Native (Tut...
43:51 | 72,143
PowerShell Master Class - PowerShell Fundamentals PowerShell Master Class - PowerShell Fundamentals
14:50 | 209,104
LATIHAN SOAL BASA SUNDA KELAS 6 SEMESTER 2 - WIRAUSAHA LATIHAN SOAL BASA SUNDA KELAS 6 SEMESTER 2 - WI...
03:32 | 205
Episode 2 Episode 2 "THE ONLY WEALTH THAT MATTERS"
47:18 | 527
Teaching Math Without Words, A Visual Approach to Learning Math Teaching Math Without Words, A Visual Approach ...
08:18 | 417,020
Using WebAssembly to build LOB apps – TODAY Using WebAssembly to build LOB apps – TODAY
54:56 | 344