Okebiz Video Search



Title:SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video)
Duration:06:06
Viewed:10,569,706
Published:10-07-2020
Source:Youtube

SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU

Title. Nutupi Laraku
Artist. Safira Inema
Songwriter. DanangDanzt


Nutupi Laraku (Lyric)

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku
Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku
Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino
Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku
Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku
Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo
Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku
_______________________________________

iTunes : http://itunes.apple.com/album/id15228...

Apple Music : http://itunes.apple.com/album/id/1522...

Spotify :
_______________________________________

Bismillah...
Terimakasih Telah Berkunjung Ke Channel Youtube LANGIT BIRU RECORD. Jangan lupa Subscribe, Share, Like, Comment & Tekan Tanda Loncengnya🔔 Yaaa Gais...
Terus Support Kami, Agar Kami Semakin SEMANGAT Untuk Terus Berkarya.

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU | Dj Kentrung (Official Music Video) Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU | Dj Kentrun...
04:36 | 19,989,928
Happy Asmara - Nutupi Laraku (Official Music Video) Mungkin Ono Ati Liyo Sing lagi tok jogo Happy Asmara - Nutupi Laraku (Official Music Vi...
06:36 | 705,801
SEHARUSNYA AKU   SAFIRA INEMA FULL ALBUM 2020 SEHARUSNYA AKU SAFIRA INEMA FULL ALBUM 2020
27:06 | 467,401
DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Official Music Video ANEKA SAFARI) DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur ...
06:20 | 22,734,427
Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang (Official Music Video) Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang (Official ...
05:20 | 19,087,743
Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk...
05:16 | 26,307,393
HAPPY ASMARA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video) [Acoustic Sessions] HAPPY ASMARA - NUTUPI LARAKU (Official Music Vi...
05:57 | 43,956
Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video) Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Of...
04:51 | 72,733,767


coinpayu