Okebiz Video Search



Title:MAWAR BIRU
Duration:05:41
Viewed:1,275,075
Published:08-12-2019
Source:Youtube

Nyoh Lur, kanggo sing wis dha request lagu iki. Iki direkam pas main neng Banyuwangi MAWAR BIRU - Cipt : Margono Tumetesing waspaku Ora tega rasaning atiku Ninggalake…sliramu Priya idhamanku Tansah katon esemmu Ngawe-awe rasaning atiku Ngelingake… Nalika bareng mlaku-mlaku Ora nyana ora ngira, yen ngene dadine Aku kudu melu, Ndherek’ake rama lan ibuku Mulih nyang ndesaku Wekasan mung welingku Aku nitip kembang mawar biru Openana minangka tandha katresnanku KERONCONG JAWA - MAWAR BIRU [COVER PAKSI BAND] KERONCONG MODERN - MAWAR BIRU [COVER PAKSI BAND] KERONCONG ETNIK - MAWAR BIRU [COVER PAKSI BAND]

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
FULL KERONCONG CAMPURSARI TERBARU TERBAIK 2020 PAKSI BAND | PAMER BOJO | BANYU LANGIT | KARTONYONO FULL KERONCONG CAMPURSARI TERBARU TERBAIK 2020 ...
02:31 | 788,799
NYIDHAM SARI NYIDHAM SARI
05:02 | 884,179
Mawar Biru Mawar Biru
04:17 | 152,665
Mawar Biru - Dapur Musik Feat Dian Bermain // Live Sesion Dapurmusik Mawar Biru - Dapur Musik Feat Dian Bermain // L...
04:21 | 72,079
KARTONYONO MEDHOT JANJI [Keroncong Etnik] cover Denny Caknan KARTONYONO MEDHOT JANJI [Keroncong Etnik] cover...
05:17 | 387,771
Keroncong Rohani : HIDUP INI ADALAH KESEMPATAN by NARWASTU MUSIC Keroncong Rohani : HIDUP INI ADALAH KESEMPATAN ...
06:46 | 229,368
LUNGITING ASMARA [KERONCONG JAWA] LUNGITING ASMARA [KERONCONG JAWA]
05:52 | 4,864,676
TATU (cover keroncong) TATU (cover keroncong)
04:48 | 5,490,625

shopee ads