Okebiz Video Search



Title:Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Lyric Video)
Duration:04:18
Viewed:24,114,099
Published:05-05-2020
Source:Youtube

Artist : Didi Kempot feat. Yuni Shara Title : Kapusan Janji Cipt : Didi Kempot Label : SKI Records Lirik Ning opo ono tresno Yen kudu pisah Ning opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loro Aku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowo Ning opo Kowe janji Yen mung ngapusi Ning opo Kowe nong ati Yen mung ngelarani Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin Yen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin Reff : Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti Seprene ora ono wong sing nambani Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti Marine Yen Kowe bakal ngugemi janjimu Apple Music : music.apple.com/id/album/kapusan-janji-feat-yuni-s… Spotify : open.spotify.com/album/2JNkJolUd8HbS1tm3uXhOl?high… Joox : www.joox.com/id/single/Se_OMMCx5v1fhooS6dagEA== YouTube Music: youtube.com/browse/MPREb_bkkxAkHw8F8 Album Terakhir Didi Kempot | Official Music Video 1. Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji : https://youtu.be/myBYGwR8ZSA 2. Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi : https://youtu.be/BGI2SBzKpO4 3. Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu : https://youtu.be/Ad_ZihpEOQg 4. Didi Kempot - Aku Kudu Piye : https://youtu.be/Wam1tGsBons 5. Didi Kempot - Cemoro Sewu : https://youtu.be/z0ZsC8iAuAc 6. Didi Kempot - Nelongso Ati : https://youtu.be/Yf6TowlFZ3w 7. Didi Kempot - Kerajang Tresno : https://youtu.be/_mVUa4bNTAQ 8. Didi Kempot - Fotomu : https://youtu.be/PZzMbj8SfmE 9. Didi Kempot - Kangen Ning Ati : https://youtu.be/lrg5dlMkT8g 10. Didi Kempot - Eling Tresnamu : https://youtu.be/7_5SBv5Y2mQ Copyright©SKI Records All rights reserved ------------------------------------------------------------------ #DidiKempot #KapusanJanji #YuniShara

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Tanpa Iklan ‼️Didi Kempot Full Album| Layang Kangen Tanpa Iklan ‼️Didi Kempot Full Album| Layan...
38:32 | 993,064
Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi (Official Video Lyric) Didi Kempot feat. Happy Asmara - Ati Dudu Wesi ...
05:03 | 8,635,577
Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Lyric Video) Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (O...
56:13 | 114,751
Nella Kharisma - SATU HATI SAMPAI MATI   |   OM Sakha Official Video feat Fery Nella Kharisma - SATU HATI SAMPAI MATI | OM...
07:04 | 109,662,323
Arda - Tatu | Dangdut [OFFICIAL] Arda - Tatu | Dangdut [OFFICIAL]
04:48 | 56,371,225
YUNI SHARA - Koleksi Lagu Terbaik Sepanjang Karir - HQ Audio!!! YUNI SHARA - Koleksi Lagu Terbaik Sepanjang Kar...
32:12 | 4,892,353
Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Music Video) Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (O...
04:29 | 1,961,668
Didi Kempot & Sobat Ambyar Orchestra - Banyu Langit, Pamer Bojo 6/6 Didi Kempot & Sobat Ambyar Orchestra - Banyu La...
11:43 | 39,002,139

shopee ads

coinpayu