Okebiz Video Search



Title:Floor 88 - Chikadun (Lirik)
Duration:03:33
Viewed:104,326
Published:24-02-2020
Source:Youtube

Thanks for watching.Please LIKE and SHARE this video.And don't forget to SUBSCRIBE my channel.

Official/original clip : https://youtu.be/yCi5QMBtPQg

Floor 88 - Chikadun

Anak Pak Pandir
Dia Pulang balik rumah
Dia sangat rajin cita-cita jadi profesor
Duk Belakang rumah dengan kawan-kawan dia
Pergi ke bulan bukan pakai roket nasa

Lain di ajar lain pulak yang dia bawa
Salah sendiri Cikgu pula yang ditampar
Dulu mata satu kini jadi mata tiga
Kau yang jadi hantu lain pula yang
Te te tu la la lar...

Zaman aku getah paip tali pinggang
Zaman kamu surat layang duit terbang
Ada kata ikut kawan itu confirm perangai syaitan
Pilih bukan bukan duduk tanjung
rambutan

Tan tan tut eh keladi we we
Kau dah tersedut confirm melayang kepala
Hisap rokok eh tembakau cina
Salah kome orang yang lain pun kena

Ikan kekek eh mak iloi iloi
Baru kau terpekik padan muka kau terkantoi
Jentik jentik mandi dalam kolam
Ingat adik-adik jangan buat macam macam
Kap kun kap masuk pintu keluar tingkap

Zaman aku getah paip tali pinggang
Zaman kamu surat layang duit terbang
Ada kata ikut kawan itu confirm perangai syaitan
Pilih bukan bukan duduk tanjung rambutan

Tan tan tut eh keladi we we
Kau dah tersedut confirm melayang kepala
Hisap rokok eh tembakau cina
Salah kome orang yang lain pun kena

Ikan kekek eh mak iloi iloi
Baru kau terpekik padan muka kau terkantoi
Jentik jentik mandi dalam kolam
Ingat adik-adik jangan buat macam macam
Kap kun kap masuk pintu keluar tingkap

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Floor 88 - Chikadun Floor 88 - Chikadun
04:07 | 695,037
(Muzik Video) Koleksi Lagu Floor 88 (Muzik Video) Koleksi Lagu Floor 88
30:41 | 28,263
FLOOR 88 - CHIKADUN (DRUM VIEW) DAHSYAT DRUMMER FLOOR 88 NI FLOOR 88 - CHIKADUN (DRUM VIEW) DAHSYAT DRUMMER...
03:47 | 43,424
Floor 88 - Yang Benar [Official Music Video] Floor 88 - Yang Benar [Official Music Video]
04:59 | 12,021,705
Atmosfera ft. Floor 88 - Original Sabahan [Original Music Video] Atmosfera ft. Floor 88 - Original Sabahan [Orig...
04:21 | 31,163,504
Floor 88 - Hutang [Official Music Video] Floor 88 - Hutang [Official Music Video]
05:46 | 65,863,280
Bro Mie - Oh Aliya (Official Music Video) Bro Mie - Oh Aliya (Official Music Video)
03:29 | 683,025
Harry - Abang Lori Tenonenonet (Official Music Video) Harry - Abang Lori Tenonenonet (Official Music ...
04:36 | 14,384,684


coinpayu