Okebiz Video SearchTitle:''Fol Shqip'' Show - Diaspora e bashkuar (loja shpërblyese) 16.01.2021
Duration:20:25
Viewed:7,370
Published:16-01-2021
Source:Youtube

Web: https://rtv21.tv
Facebook: https://www.facebook.com/RTV21live
Instagram: https://www.instagram.com/rtv21

#Radiotelevision21
#FolShqipShow

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
''Fol Shqip'' Show - Daniel Wafler, Florina Wafler  16.01.2021 ''Fol Shqip'' Show - Daniel Wafler, Florina Waf...
04:08 | 27,731
''Fol Shqip'' Show - Sofra e Diasporës  09.01.2021 ''Fol Shqip'' Show - Sofra e Diasporës 09.01....
06:47 | 13,658
''Fol Shqip'' Show - Berat Shala, Gjon Ukaj, Fidan Prelezi (Sofra)  23.01.2021 ''Fol Shqip'' Show - Berat Shala, Gjon Ukaj, Fi...
09:06 | 10,105
''Fol Shqip'' Show - Rina Fermini  07.11.2020 ''Fol Shqip'' Show - Rina Fermini 07.11.2020
36:47 | 22,740
''Fol Shqip'' Show - Marko Riks, Florian Schwaitzer, Aron Huonder, Ruth Henrion  10.10.2020 ''Fol Shqip'' Show - Marko Riks, Florian Schwai...
06:53 | 148,553
Shishtaveci i Kukësit, fshati ku Goranët gjetën shtëpinë dhe Shqipërinë - Fshatrat e Shqipërisë Shishtaveci i Kukësit, fshati ku Goranët gjet...
52:14 | 252,257
Odeon 415 Pjesa e 3,    Rtv 21 ,     16.01.2021 Odeon 415 Pjesa e 3, Rtv 21 , 16.01.2021
24:16 | 20,435
Qejfe qejfe kjo dynja - Nata e Luan Hajrës (Emisioni 7) 28 Shkurt 2021 Qejfe qejfe kjo dynja - Nata e Luan Hajrës (Em...
39:42 | 113