Okebiz Video Search



Title:DENNY CAKNAN - SEWU KUTHO (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK
Duration:06:04
Viewed:18,338,499
Published:12-04-2022
Source:Youtube

#DCMUSIK #DCPRODUCTION #SEWUKUTHO Title: Sewu Kutho Voc : Denny Caknan Cipt : Ari wibowo / Didi Kempot ==================== Prod. Denny caknan All Team : @aprizalws @ham_wib @k_achriza @dhimascomb @poe_dewangga @rollingskur @ikhsanworry @diddit._ @rizqisandita @wawanwanthix @a.w.surya @rendymarleyy @rezha_vahlevie_s @aldho99 @rootofbliss @dika_wmd @evanwmd @ronalhrnt @nggolik @sontilnganjuk @arisdio82 @soepardi1103 @andhit_setyo @bayu_onyonk Lirik ( Sewu Kutho ): Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Sewo kuto uwis tak liwati Sewu ati tak takoni Nanging kabeh Podo rangerteni Lungamu neng endi Pirang tahun anggonku nggoleki Seprene durung biso nemoni Wis tak coba Nglaliake Jenengmu soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Umpamane kowe uwis mulyo Lilo aku lilo Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengin ketemu Senajan waktumu mung sedhela Kanggo tombo kangen jroning dodo Wis tak coba Nglaliake Jenengmu soko atiku Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu Umpamane kowe uwis mulyo Lilo aku lilo Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengin ketemu Senajan sak kedeping moto Tak nggo tombo kangen jroning dodo Senajan waktumu mung sedhela Tak nggo tombo kangen jroning dodo Pemberi ijin : PT HARMONI DWISELARAS PUBLISHERINDO ========================================================= Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini. Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru. Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO) ----------------------------------------------------------------------- JOIN GRUP: www.instagram.com/tenananofficial/ #DENNYCAKNAN #DCPRODUCTION #SEWUKUTHO Stay juga di Instagram: OFFICIAL DC. PRODUCTION: www.instagram.com/dc_production_official/ DENNY CAKNAN: www.instagram.com/denny_caknan/ Copyright @2021 DC. PRODUCTION #Ngawi, ID 63218 ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
DENNY CAKNAN DENNY CAKNAN "OJO DIBANDINGKE" FT. ABAH LALA FU...
26:36 | 94,083
DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN  (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN - LAYANG KANGEN (OFFICIAL LIVE MU...
05:47 | 5,672,475
DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA - OJO DIBANDINGKE (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA - OJO DIBANDINGKE ...
05:52 | 30,137,143
Widodari | Denny caknan ft bagus guyon Widodari | Denny caknan ft bagus guyon
12:11 | 47,937
DENNY CAKNAN FT. NDARBOY GENK - OJO NANGIS (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN FT. NDARBOY GENK - OJO NANGIS (OFF...
07:24 | 54,712,336
DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA "OJO DI BANDINGKE"...
21:45 | 1,064,205
DENNY CAKNAN, HAPPY ASMARA, YENI INKA - BOJO LORO  (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN, HAPPY ASMARA, YENI INKA - BOJO LO...
04:30 | 22,948,409
DENNY CAKNAN FEAT. WANDRA - KELANGAN (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN FEAT. WANDRA - KELANGAN (OFFICIAL ...
06:23 | 4,958,175

shopee ads

coinpayu