Okebiz Video Search



Title:Kadung Tresno Tak Eman Eman ❗ Lali Dalane ( DJ Topeng Remix )
Duration:04:45
Viewed:0
Published:25-02-2022
Source:Youtube

Assalamualaikum wr. wb. Lagu terbaru nih Lali Dalane yang di nyanyikan Safira Inema Judul : Lali Dalane SongWriter : R Husin Albana Original Song : https://youtu.be/Y48Ls08kdt8 Lirik lagu Lali Dalane Opo Isih Kelingan Kowe Sing Tau Nglarani Mbok Culne Aku Kowe Medot Janji.. Tak Kuat Kuatne Nyonggo Tatu Sing Ono Ning Dodo Jane Opo Kurang Wes Tak Labuh Tresno.. Aku Sing Lagi Ngerti Sakwise Kadaluwarso Yen Kowe Nandur Tresno Marang Wong Liyo.. Tego Tegone Atimu Nggunting Taline Tresno Yen Karep Sing Liyo Ning Opo Ora Cerito.. Reff. Kadung Tresno Tak Eman Eman Nanging Kowe Lali Dalan Loro Rasane Nandang Kahanan Mergo Mbok Pedot Katresnan.. Kadung Kowe Tak Impi Impi Nanging Tego Kowe Ngapusi Kabeh Janji Tresnomu Kuwi Anane Amung Ono Ning lathi.. __________ Instagram : instagram.com/djtopeng Tik Tok : vt.tiktok.com/ZSou3m7L/ __________ Jangan lupa share sampai ke luar angkasa !! Terimakasih

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Talining Asmoro (DJ Topeng Remix) Talining Asmoro (DJ Topeng Remix)
05:41 | 63,327
Tau Tatu ( DJ Topeng Remix ) Engklur Engklur x Jedak Jeduk Tau Tatu ( DJ Topeng Remix ) Engklur Engklur x ...
06:16 | 126,816
Thailand Style x Slow Bass ❗️ Kowe Milih De e  ( DJ Topeng Remix ) Thailand Style x Slow Bass ❗️ Kowe Milih De...
04:34 | 228,744
Dj angklung santuy WIDODARI - Deny caknan ft. guyon waton | OASHU id (COVER/REMIX) Dj angklung santuy WIDODARI - Deny caknan ft. g...
07:04 | 4,919,195
Rasah Bali ( DJ Topeng Remix ) Rasah Bali ( DJ Topeng Remix )
06:34 | 231,604
Sewu Siji - Sam Kawe ft Sinta Cenut ( DJ Topeng Remix ) Sewu Siji - Sam Kawe ft Sinta Cenut ( DJ Topeng...
05:43 | 107,451
Mati Matian Aku Mencintaimu ❗ Gub3rnur Band - Mati2an ( DJ Topeng Remix ) Mati Matian Aku Mencintaimu ❗ Gub3rnur Band -...
04:58 | 412,791
Thailand Style x Slow Bass - Joko Tingkir Ngombe Dawet ( DJ Topeng Remix ) Thailand Style x Slow Bass - Joko Tingkir Ngomb...
05:46 | 25,316,573

shopee ads