Okebiz Video Search



Title:HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Official Live Music)
Duration:05:22
Viewed:21,659,741
Published:05-12-2021
Source:Youtube

HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Official Live Music) Subscribe to RC Music: smarturl.it/SusbcribeRCMusic Title : Top - Topan Voc : Happy Asmara Songwritter : miqbal GA Arrangement Music By : Royal Music Mixing & Mastering : Deden Mahdyan Musisi : 1. Delva = Gitar Akustic Rhythm 2. Egy Fajar = Gitar Cuk 3. Wahyu"PAMAN" = Gitar Akustic Lead 4. Wildan / Cak Yakup = Kendang/Ketipung 5. Fuad = Keyboard 6. Adhityatommy = Drum Pad 7. WAHYUSAX = Saxophone 8. Fajartricahyo = Bass LIRIK wes tak cobo ngampet loro wes tak cobo jogo tresno loro sing tok jalari ora tak rasakke najan aku ngerti koe karo liyane cobo koe ono ning posisiku opo koe iso kuat atimu ngrasakke tok larani ning sak bendinoku koe ra ngroso kok malah suloyo kulo pun angkat tangan atine pun ajur ajuran kulo tak milih pamit ati kulo pun roso sakit ngapurane sayang aku udu wong top topan ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu aku janne ngerti koe ghosting ati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati cobo koe ono ning posisiku opo koe iso kuat atimu ngrasakke tok larani ning sak bendinoku koe ra ngroso kok malah suloyo kulo pun angkat tangan atine pun ajur ajuran kulo tak milih pamit ati kulo pun roso sakit ngapurane sayang aku udu wong top topan ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu aku janne ngerti koe ghosting ati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati ngapurane sayang aku udu wong top topan ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu aku janne ngerti koe ghosting ati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati #HappyAsmara #TopTopan #RoyalMusic

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Happy Asmara - Lemah Teles (Official Music Live) Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi Happy Asmara - Lemah Teles (Official Music Live...
06:17 | 68,154,801
HAPPY ASMARA FT NDARBOY GENK - OJO DIBANDINGKE ( Official Live Music ) HAPPY ASMARA FT NDARBOY GENK - OJO DIBANDINGKE ...
06:09 | 2,966,927
Yeni Inka full album terbaru Yeni Inka full album terbaru
25:28 | 19,577
HAPPY ASMARA FULL ALBUM ~ YANG LAGI TREND (TOP TOPAN) || TANPA IKLAN HAPPY ASMARA FULL ALBUM ~ YANG LAGI TREND (TOP ...
29:20 | 868,464
HAPPY ASMARA - PECAH SERIBU ( Official Live Music ) HAPPY ASMARA - PECAH SERIBU ( Official Live Mus...
07:57 | 30,060,141
Yeni Inka - Top Topan - DC Musik (Official Music Yi Production) kulo pun angkat tangan Yeni Inka - Top Topan - DC Musik (Official Musi...
04:48 | 13,750,117
HAPPY ASMARA - OJO NANGIS (Official Live Music Video) | Ojo Nangis Seng Uwes Yo Uwes HAPPY ASMARA - OJO NANGIS (Official Live Music ...
06:16 | 17,004,343
HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Live Music Video)| Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Live Music V...
04:24 | 14,625,582

shopee ads

coinpayu