Okebiz Video Search



Title:Hendra Kumbara - Dalan Liyane (Official Music Video)
Duration:04:46
Viewed:24,913,343
Published:29-11-2019
Source:Youtube

Official Music Video for "Dalan Liyane" from Hendra Kumbara x Trans Semarang
_______________________________

Music Credits

Produser : Ade Bhakti

Song Writter : Hendra Kumbara

Recording : Syalala Production

Arr : Hendra Kumbara

Vocal : Hendra Kumbara

Guitar : Hendra Kumbara

Kendang : Yoga Gembes

Keyboard : Rajib Syahril R

Bass : Ijal Pamungkas

Publisher : Mooza Record

_______________________________

Video Credits

Producer : Ade Bhakti

Director : Fikri Maulana H

Camera : Nara Firdaus | Fikri Maulana H | Bayu Abilowo

Editor & Coloring : Fikri Maulana H

Runner : Galih "Brewok"

Art : Zulfa

Cast :
Adheniar J Maeda

Selagood

Ade Bakti

Peran Pendukung :

Dimas Arizal B

Galih "Brewok"

Staf & Karyawan Trans Semarang

_______________________________

Lokasi :

Halte Trans Simpang Lima
Halte Trans BSB
Waduk Jatibarang
Obyek Wisata Goa Kreo
Kantor Trans Semarang

_______________________________

Thanks to :

Tuhan Yang Maha Esa

Walikota Semarang : Hendrar Prihadi

Kepala Badan Layanan Umum Trans Semarang : Ade Bhakti

ABcorp Management :

Valentino
Ucup
Sandi Mumu
Galih "Brewok"

Keluarga Besar Trans Semarang

Pemerintah Kota Semarang

_______________________________

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji


Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

_______________________________

Business inquiries :
+62 895333067467
Email : Syalalapro@gmail.com

© 2019 Syalala Production Semarang

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Denny Caknan - Sugeng Dalu (Official Music Video) Denny Caknan - Sugeng Dalu (Official Music Video)
06:00 | 120,061,502
Happy Asmara - Dalan Liyane (Official Music Video ANEKA SAFARI) | Ciptaan Hendra Kumbara Happy Asmara - Dalan Liyane (Official Music Vid...
04:24 | 38,057,114
Hendra Kumbara - Dalan Liyane (Live Sleman City Hall) Hendra Kumbara - Dalan Liyane (Live Sleman City...
05:22 | 334,052
Ndarboy Genk - Wong Sepele ( Official Video Clip) Ndarboy Genk - Wong Sepele ( Official Video Clip)
06:17 | 22,273,360
L.D.R Layang Dungo Restu - Loro Ati Official (Official Music Video) M/V L.D.R Layang Dungo Restu - Loro Ati Official (O...
05:29 | 16,018,489
Hendra Kumbara - Sak Isone (Official Music Video) Hendra Kumbara - Sak Isone (Official Music Video)
05:05 | 203,300
Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Official Music Video) Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Offici...
05:39 | 54,168,614
Full Album Lagu Jawa 2020 || Dalan Liyane -- Hendra Kumbara... Full Album Lagu Jawa 2020 || Dalan Liyane -- He...
06:53 | 149,649


coinpayu