Okebiz Video Search



Title:Dini Kurnia - COROMU NINGGAL AKU - ONE PRO - (OFFICIAL LIVE) dangdut koplo Oslo Oslo
Duration:06:37
Viewed:1,006,747
Published:21-06-2022
Source:Youtube

LIVE OFFICIAL MUSIC VIDEO Title : Coromu Ninggal Aku Artis : Dini Kurnia Songwriter : Demy Yoker Arranger : ONE PRO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Telp : 083122773784 Produksi : SALEHO MANAGEMENT Copyright 2022 SALEHO MANAGEMENT. All right reserved ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ thanks crome apparel t'hsert !! shopee.co.id/crome.apparel?smtt=0.30441355-1659536… instagram.com/crome.apparel?igshid=YmMyMTA2M2Y= ♪Song Lyrics♪ Koyo ngene coromu ninggal aku Nelongso batin leh ku mikiri sliramu Koyo ngene coromu ninggal aku Opo ra iling kowe karo omongmu Aku getun kowe tau Manggon ono neng atiku Kesuwun saiki aku ngerti Sifat aslimu Kari jahat kowe neng aku Ora tau mbales cintaku Dudu crito sing koyo ngene Sing tak karepke Jujur aku wis ra mampu Dirimu wis mendustaiku Andai saja aku tau Sliramu ra mencintaiku Ora kiro aku koyo ngene Koyo ngene coromu ninggal aku Nelongso batin leh ku mikiri sliramu Koyo ngene coromu ninggal aku Opo ra iling kowe karo omongmu Aku getun kowe tau Manggon ono neng atiku Kesuwun saiki aku ngerti Sifat aslimu Kari jahat kowe neng aku Ora tau mbales cintaku Dudu crito sing koyo ngene Sing tak karepke Jujur aku wis ra mampu Dirimu wis mendustaiku Andai saja aku tau Sliramu ra mencintaiku Ora kiro aku koyo ngene Ora kiro aku koyo ngene #ONEPRO #coromuninggalaku #dinikurnia #mutiarakoplo

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
WURUNG | Demy Yoker | Kabehe moto wis podo weruh Kabehe kuping wis podo rungu | Official LIVE Music WURUNG | Demy Yoker | Kabehe moto wis podo weru...
05:35 | 12,001
SYAHIBA SAUFA FULL ALBUM TERBARU 2022 || COROMU NINGGAL AKU || KESUCIAN ATI SYAHIBA SAUFA FULL ALBUM TERBARU 2022 || COROMU...
20:37 | 60,493
Dini Kurnia - Wurung (Official Music Video) Dini Kurnia - Wurung (Official Music Video)
04:45 | 379,974
ONE PRO full album terbaru 2022 [Dangdut koplo] Oslo Oslo ONE PRO full album terbaru 2022 [Dangdut koplo]...
52:56 | 152,941
SATU RASA CINTA Versi dangdut (Viral tik tok) - RERE AMORA - NEW MANAHADAP (Official live Music) SATU RASA CINTA Versi dangdut (Viral tik tok) -...
08:50 | 5,134,783
Dini Kurnia - Alum (Official Live GOLDEN MUSIC) Dini Kurnia - Alum (Official Live GOLDEN MUSIC)
06:40 | 1,542,988
DENIK ARMILA - COROMU NINGGAL AKU || ONE PRO (LIVE 2ND ANNIVERSARY GASSLOOR) DENIK ARMILA - COROMU NINGGAL AKU || ONE PRO (L...
07:14 | 186,623
FARELPrayoga feat Sunan Kendang   COROMU NINGGAL AKU  Karunia Musik ( Official Music Video ) FARELPrayoga feat Sunan Kendang COROMU NINGGA...
08:35 | 1,645,734

shopee ads

coinpayu