Okebiz Video Search



Title:DENNY CAKNAN FT. NDARBOY GENK - OJO NANGIS (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK
Duration:07:24
Viewed:54,074,148
Published:01-09-2021
Source:Youtube

CAKNAN FT. NDARBOY GENK - OJO NAGIS (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK #DENNYCAKNAN #NDARBOYGENK #DCMUSIK Voc : DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK Cipt : Ndaru Jaya (Ndarboy Genk) Prod. Denny caknan All Team : @aprizalws @ham_wib @dhimascomb @poe_dewangga @rollingskur @ikhsanworry @diddit._ @rizqisandita @wawanwanthix @a.w.surya @rendymarleyy @rezha_vahlevie_s @aldho99 @rootofbliss @dika_wmd @evanwmd @ronalhrnt @nggolik @sontilnganjuk @arisdio82 @bayu_onyonk @soepardi1103 Lirik : Mbiyen mbok perjuangke Saiki mbok sia-siake Aku sing s'lalu ono pas kowe loro Pas kowe durung sopo-sopo Aku wis njogo ati Kowe dolanan ning mburi Kabeh sing tak perjuangke sio-sio Kowe milih karo sing luwih mulyo Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kudune ngati-ati Opo maneh yen bab ati Kudu mlaku dhewe-dhewe Larane tak tanggung dhewe Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah, aku wis ra betah Wis kebacut getun kulo nderek langkung Tresno wis rampung Ojo nangis (ojo nangis) Sing uwis, yo uwis (yo uwis) Sing ilang, ben ilang Cukup aku kelaran-laran Aku nyerah (aku nyerah) Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah) Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune Kowe bakal ngerti larane Naliko ditinggal pas jeru-jerune ============================================================ Dukung terus channel @DC. PRODUCTION agar kita semangat dan produktif membuat vlog atau konten - konten terbaik dan eksklusif dengan konsep berbeda yang hanya ada di channel ini. Silakan Subscribe dan aktifkan tombol lonceng supaya tidak ketinggalan video terbaru. Trimakasih atas subscribe, like, dan komentar dari kalian semua. Salam #NgeroadSampekTuwek MUSIK & JOB: 081217088883 (WIRO) ----------------------------------------------------------------------- JOIN GRUP: www.instagram.com/tenananofficial/ #DENNYCAKNAN #DCPRODUCTION Stay juga di Instagram: OFFICIAL DC. PRODUCTION: www.instagram.com/dc_production_official/ DENNY CAKNAN: www.instagram.com/denny_caknan/ Copyright @2021 DC. PRODUCTION #Ngawi, ID 63218 ======================================== Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
DENNY CAKNAN ALL SONGS DENNY CAKNAN ALL SONGS "OJO DIBANDINGKE" l FULL...
34:35 | 1,440,392
DENNY CAKNAN ft BAGUS GUYON WATON - WIDODARI ( OFFICIAL LIVE MUSIC ) - DC MUSIK DENNY CAKNAN ft BAGUS GUYON WATON - WIDODARI ( ...
06:26 | 3,542,234
Ojo Dibandingke Abah Lala Lirik Cover By Dyah Novia - Musik Lirik Ojo Dibandingke Abah Lala Lirik Cover By Dyah N...
05:14 | 1,980
DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN x NDARBOY GENK - LINTANG SEWENGI (...
05:40 | 19,956,219
EVAN LOSS - FULL SENYUM SAYANG (OFFICIAL MUSIC VIDEO) EVAN LOSS - FULL SENYUM SAYANG (OFFICIAL MUSIC ...
04:38 | 30,793,907
DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA "OJO DI BANDINGKE"...
21:45 | 733,898
DENNY CAKNAN FEAT. WANDRA - KELANGAN (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK DENNY CAKNAN FEAT. WANDRA - KELANGAN (OFFICIAL ...
06:23 | 4,854,832
HAPPY ASMARA FT NDARBOY GENK - OJO DIBANDINGKE ( Official Live Music ) HAPPY ASMARA FT NDARBOY GENK - OJO DIBANDINGKE ...
06:09 | 3,077,080

shopee ads

coinpayu