Okebiz Video Search



Title:TATU (cover keroncong)
Duration:04:48
Viewed:5,610,062
Published:19-03-2020
Source:Youtube

Cipt. Didi kempot Lirik Lagu Tatu Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji - janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe #tatu #keroncong #lirik lagu #arda

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
KUPU KUPU MALAM - NOAH || Keroncong Version Cover KUPU KUPU MALAM - NOAH || Keroncong Version Cover
04:23 | 6,127
Didi Kempot full album 2021 top hits Didi Kempot full album 2021 top hits
38:03 | 512,444
Keroncong Tembang Kenangan Keroncong Modern Tembang-tembang Kenangan Keroncong Tembang Kenangan Keroncong Modern Tem...
53:03 | 251,448
KUCARI JALAN TERBAIK - KERONCONG VERSION || COVER RISA MILLEN KUCARI JALAN TERBAIK - KERONCONG VERSION || COV...
07:01 | 1,905,003
AKU SAYANG BANGET SAMA KAMU - SOUQY || Keroncong Version Cover AKU SAYANG BANGET SAMA KAMU - SOUQY || Keroncon...
05:05 | 2,540
ALBUM KERONCONG || DIDI KEMPOT | CIDRO Cover Paramita Wijayanti - Keroncong cocok untuk santai ALBUM KERONCONG || DIDI KEMPOT | CIDRO Cover Pa...
41:39 | 663,765
KERONCONG RISA MILLEN FULL ALBUM SPESIAL KERONCONG RISA MILLEN FULL ALBUM SPESIAL "TEMBA...
44:21 | 418,182
DEMI KAU DAN SI BUAH HATI - Pance Pondaag || Keroncong Version Cover DEMI KAU DAN SI BUAH HATI - Pance Pondaag || Ke...
06:13 | 5,802

shopee ads