Okebiz Video SearchTitle:CENTRUM | Ep. 10: "Daus" (Gæst: Ruben Søltoft)
Duration:933
Viewed:118,557
Published:21-05-2020
Source:Youtube

Agnes og Luna prøver at finde hinanden igen efter Agnes tog på efterskole. William prøver at finde en ny ven i Maja. Maja prøver at finde sin far. Agnes prøver at finde kærligheden med William. William prøver at finde på plads i sine følelser. Luna prøver at finde sig selv. Og alle sammen finder de hinanden og gør deres bedste for bare at være. At være i en tid, der ikke kun er svær på grund af en verden i Corona-krise, men som også bare kan være lidt svær, fordi man er ung og i gang med at finde sig selv.

Projektbeskrivelse: Hvad gør man, når ens sidste skoledag er aflyst, og ens bedste veninde virkelig har brug for trøst, og fyren, du godt kan lide, pludselig ikke må kysse dig af hensyn til smitten? I CENTRUM følger vi en spirende vennegruppe, der forsøger at navigere sig igennem et ungdomsliv, der i forvejen godt kan være udfordrende, men som nu møder nye uforudsete besværligheder i form af afstandskrav, onlineundervisning, alt for meget tid derhjemme, social distancing og afbrudte efterskoleophold - alt sammen som følge af Corona-krisen 2020. Projektet skal ses som et slags eksperiment om at lave en ultra-aktuel serie om de dramaer, der udspillede sig blandt ungdommen under Corona-krisen 2020. Gennem YouTube-serien CENTRUM har Jonas Risvig, i samarbejde med unge fra hele landet, forsøgt at skildre en ungdom, der føler sig snydt for et spirende, sprødt og værdifuldt ungdomsforår. Ud fra en idé skabt af Jonas Risvig og Jesper Christensen blev alle i alderen 13-18 år inviteret til at melde sig på banen og skrive med på serien, som havde et stærkt hold professionelle i ryggen. De uprøvede debuterende hovedroller, Silje Schmidt, Anemone Camphausen, Erik Schmidt og Martha W. Hart-Hansen fik muligheden for at komme på rollelisten med en lang række professionelle danske skuespillere, musikere og forfattere. Det hele blev skabt i tråd med regeringens retningslinjer under nedlukningen af Danmark, og ALLE på serien arbejdede frivilligt, både debutantskuespillerne, alle de kendte danskere, der troppede op som gæsteskuespillere og hele det professionelle tekniske hold.

Instruktør: Jonas Risvig
Fotografering: Jesper Christensen, Henrik M. Kaarsholm & Jonas Møller, Sophus Wolf og Louis Jablonski.
Hovedroller: Silje Schmidt, Anemone Camphausen, Erik Schmidt og Martha W. Hart-Hansen
Idé: Jonas Risvig & Jesper Christensen
Manuskript: Jonas Risvig & Cecilia Sardou
Tonemester & Mix: Martin Sperlig, Malthe Bjørn Jensen, Stefan Garfield Rasch, Ole Steen Pedersen & Jakob Kadin
Produktion: Asbjørn Dam & Maria Lysdal
Klipper: Jesper Bækdal
Soundtrack: Cyd Williams, Peter Sommer, Carl Emil Petersen, ELOQ, MADMANMAX, Elias Danielsen, Simon Kvamm, Aksglæde, Danni Toma, Citybois, KIDD, Lord Siva, Kvarti, NOBL, Søren Huss, Benjamin Hav, Spektors, Kesi og Albert Heath.
Grading: Jesper Christensen
Visuelt Koncept: Jonas Risvig
Producent: Christian Volfing og DocEye Digital

Download manuskripter: https://bit.ly/2V446uH
Stream musikken: https://spoti.fi/3aitMZ

Medvirkende: Thor Farlov, Alex Høgh Andersen, Mick Øgendahl, Marie Boda, Thomas Korsgaard, Christopher, Anthon Edwards Knudtzon, Stephania Potalivo, Josephine Højbjerg, Ruben Søltoft, Sebastian Bull Sarning, Sarah Grünewald, Fanny Bornedal, Jonathan Harboe, Carla Røder, Emil Simonsen, Skinz, Emma Sehested Høeg, Magnus Haugaard, Nikolaj Stokholm, ArtigeArdit, Benjamin Hav, Frederik Truslev, Jesper Groth, Christoffer Prisholm.

Tak til:
Doceye Digital, Rezet Store, Adidas, Christian Volfing, Tone Danmark, Oscar Siig, Stefan Garfield Rasch, Jan Laumark, Paw Gissel, August Fenger, Emma Helt og Marta Skielboe.

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
CENTRUM | Ep. 11: CENTRUM | Ep. 11: "BMW Ruden" (Gæst: Sebastian...
10:42 - 96
CENTRUM | Ep. 9: CENTRUM | Ep. 9: "Isterning" (Gæst: Josephine ...
11:34 - 111
CENTRUM | Ep. 12: CENTRUM | Ep. 12: "Tandpasta" (Gæst: Sarah Gr...
15:21 - 101
Ruben Søltoft har hanefobi Ruben Søltoft har hanefobi
02:51 - 80
VLOG | ser Inger efter 2 måneder, ses med Andreas, og har tøjkrise VLOG | ser Inger efter 2 måneder, ses med Andr...
10:32 - 51
CENTRUM | Skinz – Fuck Dig (Centrum) feat. Luna CENTRUM | Skinz – Fuck Dig (Centrum) feat. Luna
03:03 - 76
12 Year Old Boy Humiliates Simon Cowell 12 Year Old Boy Humiliates Simon Cowell
05:37 - 108
Comedians in Cars Getting Coffee: Comedians in Cars Getting Coffee: "Just Tell Hi...
19:16 - 34