Okebiz Video Search



Title:Dory Harsa - Ninggal Tatu | Dangdut [OFFICIAL]
Duration:04:59
Viewed:18,082,280
Published:01-06-2020
Source:Youtube

Dory Harsa - Ninggal Tatu | Dangdut [OFFICIAL] youtu.be/OmeHwJTgW5o Songwriter: Kuncung Majasem Arranger: Jayameida Record ♫ Digital Stores lnk.to/DoryNinggalTatu Lirik: nengopo ra crito, yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang Harsa Management 0812-2522-1121 (Job Music) 0813-2736-1331 (Endorsement) Social Media: Instagram: www.instagram.com/doryharsa/ Twitter: twitter.com/dory_harsa Tiktok: www.tiktok.com/@doryharsa fanspage facebook: www.facebook.com/doryharsa/ YouTube channel managed by MusicYes Digital Distribution Fully YouTube Certified Join MusicYes musicyes.com/Account/Register @Dangdut Time @DANGDUT MILENIAL @Dangdut Populer @DANGDUT @GOYANG DANGDUT KOPLO @Dangdut Go @Informasi Dangdut @musik update @Musik Update #Dangdut #DoryHarsa #NinggalTatu

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu | Dangdut [OFFICIAL] Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu | Dangdut [OFFICIAL]
04:23 | 6,977,946
VIDEO 360 - Theme Song SMA SMK Surabaya Hebat VIDEO 360 - Theme Song SMA SMK Surabaya Hebat
03:14 | 57,183
DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA DENNY CAKNAN feat. ABAH LALA "OJO DI BANDINGKE"...
25:05 | 949,181
Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang | Dangdut [OFFICIAL] Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang | Dangdut [O...
04:45 | 17,190,800
DORY PERFORM ( DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS ) SMAN 1 BANGSRI -JEPARA || KENDANGCAM DORY PERFORM ( DIDI KEMPOT - KALUNG EMAS ) SMAN...
06:36 | 6,674,609
HAPPY ASMARA - NINGGAL TATU (Official Music Video) koplo terbaru 2021, indonesia HAPPY ASMARA - NINGGAL TATU (Official Music Vid...
04:58 | 14,064,004
HAPPY ASMARA Ft DENNY CAKNAN - MADIUN NGAWI ( Official Live Music ) HAPPY ASMARA Ft DENNY CAKNAN - MADIUN NGAWI ( O...
05:45 | 42,563,400
Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan (Official Music Video) Versi Dangdut Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan (Official Mus...
05:25 | 65,821,804

shopee ads

coinpayu