Okebiz Video Search



Title:Dory Harsa - Ninggal Tatu [PRACTICE SESSION]
Duration:04:59
Viewed:15,975,025
Published:01-06-2020
Source:Youtube

Dory Harsa - Ninggal Tatu [PRACTICE SESSION]

Songwriter: Kuncung Majasem
Arranger: Jayameida Record

♫ Digital Stores
https://lnk.to/DoryNinggalTatu

Lirik:

nengopo ra crito, yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno
ning kowe malah lungo, ninggal tatu neng dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang
anggonku labuh kowe opo isih kurang

Harsa Management
0812-2522-1121 (Job Music)
0813-2736-1331 (Endorsement)

Social Media:
Instagram: https://www.instagram.com/doryharsa/
Twitter: https://twitter.com/dory_harsa
Tiktok: https://www.tiktok.com/@doryharsa
fanspage facebook: https://www.facebook.com/doryharsa/

YouTube channel managed by MusicYes
Digital Distribution Fully YouTube Certified
Join MusicYes https://musicyes.com/Account/Register

#DoryHarsa#KoweTakSayangSayang#DoryHarsaMusic




















@Dangdut Time@DANGDUT MILENIAL@Informasi Dangdut

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL] Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL]
04:45 | 15,103,294
Didi Kempot - Ninggali Tatu [OFFICIAL] Didi Kempot - Ninggali Tatu [OFFICIAL]
04:43 | 10,292,670
LAGU TERBAIK DORY HARSA - KENDANG CAM LAGU TERBAIK DORY HARSA - KENDANG CAM
40:47 | 600,052
Dory Harsa Full Album Terbaru 2020 Dory Harsa Full Album Terbaru 2020
40:40 | 297,318
Ambyar! Dory Harsa Nyanyiin Lagu [NINGGAL TATU] - Kontes KDI 2020 (24/8) Ambyar! Dory Harsa Nyanyiin Lagu [NINGGAL TATU]...
05:04 | 77,704
GuyonWaton Official - Perlahan (Official Music Video) GuyonWaton Official - Perlahan (Official Music ...
06:20 | 88,279,338
Didi Kempot Full Album Populer | Cidro | Tatu | Neng Nickerie | Ninggal Tatu Didi Kempot Full Album Populer | Cidro | Tatu |...
05:12 | 752,193
KIRANA - NINGGAL TATU (Didi Kempot) - SPEKTA SHOW TOP 10 - Indonesian Idol 2021 KIRANA - NINGGAL TATU (Didi Kempot) - SPEKTA SH...
05:14 | 777,346


coinpayu