Okebiz Video SearchTitle:Македонски народни приказни - Вредната девојка
Duration:29:38
Viewed:278,470
Published:24-01-2021
Source:Youtube

Македонски народни приказни - Вредната девојка Учествуваат: Ванчо Петрушевски Шенка Колозова Гоце Тодоровски Владо Дојчиноски Марија Илиеска Спиркоска Катерина Чакмакоска Наташа Наумоска Камера: Филип Поповски Аудио и видео обработка: Тоде Коцев Светло: Ѓоко Ноевски Спасе Димчевски Тон: Слободан Трајкоски Тоде Коцев Организација: Момо Николовски Сценографија: Димче Секуловски Реквизита: Добри Трајковски - Бина Шминка и гардероба Николина Талевска Продуцент: Сашко Коцевски Сценарио: Шенка Колозова Режија: Владо Дојчиновски Благодарност до: Жителите на Кучково, Горно Нерези, Глуво, Горно и Долно Соње Манастир Свети Пантелејмон Марков Манастир Свети Ѓорѓија - Кучково © Сител Телевизија - Сите права задржани ℗ Забрането е секакво превземање и прикачување на други канали #MakedonskiNarodniPrikazni

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Македонски народни приказни - Не секогаш молчењето е злато Македонски народни прика...
26:58 | 170,669
Македонски народни приказни - Чесниот орач Македонски народни прика...
32:07 | 179,129
Чеизот на Мица [2021] - Македонски народни приказни Чеизот на Мица [2021] - Макед...
18:28 | 6,937
Македонски стари приказни - ЃАВОЛОТ И ДУШАТА Македонски стари приказн...
26:57 | 148,450
Приказни: Дарежливиот и скржавиот Приказни: Дарежливиот и с...
33:12 | 59,749
Ednookoto momce - Makedonski Narodni Prikazni Ednookoto momce - Makedonski Narodni Prikazni
23:49 | 42,339
Македонски народни приказни - Трите алтани Македонски народни прика...
20:01 | 70,559
EDNONOGIOT GAOL prikazna EDNONOGIOT GAOL prikazna
24:12 | 23,438