Okebiz Video Search



Title:Happy Asmara - Nutupi Laraku (Official Music Video) Mungkin Ono Ati Liyo Sing lagi tok jogo
Duration:06:36
Viewed:6,158,341
Published:08-10-2020
Source:Youtube

Official Music Video from Happy Asmara "Nutupi Laraku"

Songwritter by Danang Danzt
Operator by Radit Fasola
Mixing & Mastering by New Maska
Videographer by So So Ho Ha
Lighting By Okey Lighting
℗ & © Maska Music Records

Ngraji Angin - Safira Inema : https://youtu.be/NszITjJutfs
Di tinggal Pas Sayang sayange - Mala Agatha : https://youtu.be/vYmipf3RD1Y
Lungomu Ninggal Kenangan Lusiana Malala: https://youtu.be/wjZZR60P0PA
Pergi Hilang Dan Lupakan - Safira Inema : https://youtu.be/W5BrnaLVj2g
Lintrek Asmoro - Safira Inema : https://youtu.be/ZSvX1OzCZ6w
Totonen Atimu - Fire Amanda : https://youtu.be/mmU5m7Vp8N0
Sayang 11 - Safira Inema : https://youtu.be/EZK_FfjGjwc
Sing Tak Sayang Ilang : https://youtu.be/frfjrHOZtjc
Di tinggal Pas Sayang sayange - Irenne ghea : https://youtu.be/P4FocIU6RRU
Ati Sing Liyo - Irene Ghea : https://youtu.be/5aLR-Zpb92Q
Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Safira Inema : https://www.youtube.com/watch?v=72dP2...
Sambel Terasi - Safira Inema : https://youtu.be/rJW0p9EQUoc
Pengen Nangis Tapi Isin - Safira Inema :https://youtu.be/dDhTaWWkF-A
Ojo Goblok Mencinta - Safira Inema : https://youtu.be/LGIYRoC9cwA​ Banyu Moto - Safira Inema : https://youtu.be/vqdQwz3b4Yw
Sak Ora Orane - Safira Inema : https://youtu.be/cqfahhBWHjs

Subcribe Chanel Maska Record's : http://bit.ly/Subs
MaskaMusicRecords

Lirik "Nutupi Laraku"

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

#HappyAsmara
#NutupiLaraku
#Mungkinonoatiliyo

Follow us :👇
Facebook : http://bit.ly/32qrbcV
Instagram : http://bit.ly/2xQzTTI
Twitter : maska_pro01
Email : info@maskamusikdigital.com
Website : http://bit.ly/2SfBITq

Maska Music Record's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube...

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Happy Asmara - Kuat Ati (Official Music Video ANEKA SAFARI) Happy Asmara - Kuat Ati (Official Music Video A...
04:49 | 636,947
Safira Inema - Pergi Hilang Dan Lupakan (Official Music Video) Lupakanlah semua kenangan ini Safira Inema - Pergi Hilang Dan Lupakan (Offici...
05:52 | 15,171,518
HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Music Video) HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Music Video)
06:10 | 11,311,196
HAPPY ASMARA * ANGIN DALU  FULL ALBUM NEW 2020 || TOP LAGU HAPPY ASMARA * ANGIN DALU FULL ALBUM NEW 2020 ...
07:00 | 362,726
HAPPY ASMARA - CIDRO 2 [ Dj Remix ] ( Official Music Video ) Panas panase srengenge kui HAPPY ASMARA - CIDRO 2 [ Dj Remix ] ( Official ...
04:08 | 32,618
Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan (Official Music Video ANEKA SAFARI) Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan (...
07:42 | 10,896,083
Happy Asmara Ndadi!! - Tak Ikhlasno - New Buana Happy Asmara Ndadi!! - Tak Ikhlasno - New Buana
05:26 | 772,588
HAPPY ASMARA X SAFIRA INEMA FULL ALBUM ANGIN DALU SALAM TERSNO 2021   DANGDUT KOPLO TERBARU HAPPY ASMARA X SAFIRA INEMA FULL ALBUM ANGIN DA...
35:55 | 67,277


coinpayu