Okebiz Video Search



Title:Tresno waranggono -Fendik Adella feat Yeni Inka - OM ADELLA versi latihan
Duration:06:10
Viewed:4,537,287
Published:04-03-2021
Source:Youtube

Judul : TRESNO WARANGGONO Vocal : Fendik Adella feat Yeni Inka Ciptaan : NUR BAYAN Sound by CUMI - CUMI Audio Videographer by PANAMA Lighting RAFFA T - SHIRT [ KAOS ADELLA ] by Zyrof47 Saridin Wa 085853991076 Lokasi : BASE CAMP OM ADELLA Musisi : Kendang : Noupy 501 ADELLA Bass : Ricky ADELLA Gitar melody : Momon ADELLA Ritem : Sarmo ADELLA Kyboard 1: Nyemung ADELLA Kyboard 2 : Pras ADELLA Taborin : Saridin ADELLA Suling : Fendik ADELLA Pimp ; H TOTOK SR ============================ Lyric : TRESNO WARANGGONO Intro C Am Dm G Dm C G C Am Nelongso roso rasane nangis jroning atiku F G C Yen kelingan esem gemuyumu Dm Larasworo gendhing tresno C Am F G Gawe kangen ne atiku tansah eling aku ro sliramu C Am Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu F G C Ning wes mestine aku du jodomu Dm C Bm Am Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu trimo F G G Lilakno aku nyanding prio liyo C Am Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu F G C Kegugah atiku krungu suaramu Dm C Bm Am Aku mung biso dedongo waranggono sing tak tresno F G Mugo biso urip tentrem mulyo C Am Tak tulis lakon tresnamu ing gendhing katresnanku F G C Tak tembangake saben kangen sliramu Dm C Bm Am Sak tenane aku nangis nanging treesno wis ginaris F G G Tak lakoni kanti ikhlas ati Reff Am F Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang Dm G Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang Am F Tumetes elohku deres mili ono pipi Dm G Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni Em Am F C Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno Dm G Lelakon tresno iki bakal dadi crito C Tresno waranggono Interlude C Am Dm G Dm C G Verse 2 Reff ============================= Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami Jangan Lupa Like, Share, Comment & Subscribe Chanel Youtube Henny Adella Hargailah Karya Para Seniman Dengan Tidak Mereupload Video Dari Channel ini &TERIMA KASIH

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
om  adella album campur sari 2 [ tresno waranggono ] om adella album campur sari 2 [ tresno warangg...
44:34 | 12,601
Full Album Yeni Inka Ft Fendik || OM Adella Full Album Yeni Inka Ft Fendik || OM Adella
07:10 | 418,990
Woro Widowati feat. Siho - Tresno Waranggono  (Official Music Vidio) Woro Widowati feat. Siho - Tresno Waranggono (...
05:38 | 110,169
Tak tunggu balimu - Fendik Adella Ft Difarina Indra - OM ADELLA Tak tunggu balimu - Fendik Adella Ft Difarina I...
10:47 | 15,467,215
YenI inka ft. Adella - Sewu Kutho - Spesial Didi Kempot (Official Music Video ANEKA SAFARI) YenI inka ft. Adella - Sewu Kutho - Spesial Did...
06:07 | 783,903
full album om adella terbaru (tresno waranggono) full album om adella terbaru (tresno waranggono)
01:24 | 67,756
The Cannonball Run Countach: Supercar Legend | Full Documentary The Cannonball Run Countach: Supercar Legend | ...
18:52 | 754,755
NIKEN SALINDRY feat MIKKOLAS - TRESNO WARANGGONO (OFFICIAL MUSIC VIDEO) NIKEN SALINDRY feat MIKKOLAS - TRESNO WARANGGON...
06:18 | 935,820

shopee ads

coinpayu