Okebiz Video Search



Title:DJ PIKIR KERI SLOW BASS | VIRAL TIKTOK
Duration:06:53
Viewed:0
Published:02-03-2022
Source:Youtube

Lagu : Pikir Keri Cipt. : Andi Mbedol Remix : DJ Topeng Original Song : https://youtu.be/uY4SnyH8JoQ __________ Lirik Pikir Keri Yen gelem tak jak rabi yen ra gelem tak jagongi Sing ra penting pikir keri Yen kowe gelem tak sayang yo ojo mbok gawe bimbang Ra sah kakean alesan Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan Nanging tresno iki dudu es teh plastikan Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan Tresnoku kesandung aku jebul kapusan Jodoh bakal tekan ora bakal kijolan Nek percoyo mantenan nek ora tep syukuran Piker keri Piker keri Ketimbang loro ati Yen gelem tak jak rabi yen ra gelem tak jagongi Sing ra penting pikir keri Yen kowe gelem tak sayang yo ojo mbok gawe bimbang Ra sah kakean alesan Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke Abot dirasakne ra kuat dibecakne Ra sah dipikir mbok mikir sing liyane Tresnoku sing gede mbok prekne Mbok golek liyane sing nompo opo anane Mending nyicil motor podo mumete Nanging ono hasile ketimbang mikir kowe __________ Instagram : instagram.com/_santuypipel_ Jangan lupa share sampai ke luar angkasa !! Terimakasih

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
DJ OJO DIBANDINGKE - DENNY CAKNAN FT ABAH LALA SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ OJO DIBANDINGKE - DENNY CAKNAN FT ABAH LALA ...
06:24 | 115,344
DJ RINDUKU - D'PASPOR SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ RINDUKU - D'PASPOR SLOW BASS | VIRAL TIKTOK
07:32 | 636,130
DJ TOPENG FULL ALBUM TERBARU - PIKIR KERI | LAYANG DUNGO RESTU | CINTAKU | VIRAL TIKTOK DJ TOPENG FULL ALBUM TERBARU - PIKIR KERI | LAY...
53:40 | 104,788
DJ Aishiteru - Zivilia❗Slow Bass ( DJ Topeng Remix ) DJ Aishiteru - Zivilia❗Slow Bass ( DJ Topeng ...
04:24 | 12,481
DJ HIDUPKU SEPI TANPAMU - NEW SYCLON SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ HIDUPKU SEPI TANPAMU - NEW SYCLON SLOW BASS ...
05:22 | 182,953
DJ PUJAAN HATI - KANGEN BAND SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ PUJAAN HATI - KANGEN BAND SLOW BASS | VIRAL ...
05:03 | 501,436
DJ REGGAE SLOWBASS • TERLENA JARANAN DOR • ALFINREVOLUTION • CEPEKCANTIK • VIRAL TIKTOK 2022 • DJ REGGAE SLOWBASS • TERLENA JARANAN DOR • ...
07:05 | 735,830
DJ CINTA TERLARANG - KANGEN BAND SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ CINTA TERLARANG - KANGEN BAND SLOW BASS | VI...
04:35 | 111,086

shopee ads