Okebiz Video Search



Title:Opo Iseh Ono ( DJ Topeng Remix )
Duration:06:48
Viewed:106,769
Published:02-10-2022
Source:Youtube

Assalamualaikum wr. wb. Judul : Opo Isih Ono Cipt. : Pak Dhe Baz Original Song : https://youtu.be/lrdnx9RATUo Vocal : Intan Shinta inframe : Wulan Astari Lirik Opo Isih Ono opo iseh ono wong sing purun nompo aku sing ra sepiro,sing ra sugih bondo nduweku mung setyo lan wani rekoso kanggo bahagiakno uwong sing tak tresno urip neng donyo kabeh dilahirke udo nanging nasibe manungso kuwi pancen bedo bedo aku wes ngupoyo, sayah kerjo ra tak roso durung nemokne mulyo, jo meneh nemokne tresno opo iseh ono wong sing purun nompo aku sing ra sepiro,sing ra sugih bondo nduweku mung setyo lan wani rekoso kanggo bahagiakno uwong sing tak tresno umpomo seh ono wong sing purun nompo aku opo anane, bakal tak perjuangke sak kuat tenogo, sak kuate rogo senajan toh nyowo nggo wong sing tak tresno dalan uripku ora koyo idamanmu pengen opo karek tuku, yen aku poso seminggu aku ora gelo senajan uripku rekoso tak kandeli dongo, manut dawuh sing kuoso __________ Instagram : instagram.com/djtopeng Tik Tok : vt.tiktok.com/ZSou3m7L/ __________ Jangan lupa share sampai ke luar angkasa !! Terimakasih

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Versi Thailand Style ❗  Opo Isih Ono ( DJ Topeng Remix ) Versi Thailand Style ❗ Opo Isih Ono ( DJ Top...
05:38 | 85,521
Opo Iseh Ono - Dike Sabrina !! Dangdut Koplo Viral 2022 Paling Hits ~ Dangdut Koplo Terbaru 2022 Opo Iseh Ono - Dike Sabrina !! Dangdut Koplo Vi...
29:01 | 30,473
thailand style | OPO ISEH ONO | NGAMEN 2 | SAYANG 2 | KLEBUS Full album Dj POPO thailand style | OPO ISEH ONO | NGAMEN 2 | SAYA...
54:03 | 708,028
DJ OPO ISEH ONO | Slow Bass Viral || Etan Kali Project Remix DJ OPO ISEH ONO | Slow Bass Viral || Etan Kali ...
06:38 | 69,035
DJ TOPENG FULL ALBUM TERBARU - OPO ISEH ONO | SAKPENAKMU DEWE | CINTAKU | VIRAL TIKTOK DJ TOPENG FULL ALBUM TERBARU - OPO ISEH ONO | S...
54:12 | 22,673
DJ KESUCIAN ATI NGESLOW JEDAG JEDUG FYP TIKTOK VIRALL (BONGOBARBAR) DJ KESUCIAN ATI NGESLOW JEDAG JEDUG FYP TIKTOK ...
05:39 | 1,552,828
DJ SATRU 2 - DENNY CAKNAN SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ SATRU 2 - DENNY CAKNAN SLOW BASS | VIRAL TIKTOK
04:28 | 100,140
Care Bebek Thailand Style x Jedag Jedug ( DJ Topeng Remix ) Care Bebek Thailand Style x Jedag Jedug ( DJ To...
03:44 | 392,135

shopee ads