Okebiz Video Search



Title:Denny Caknan - Tanpo Tresnamu (Official Music Video)
Duration:04:41
Viewed:38,570,877
Published:08-11-2019
Source:Youtube

Trimakasih Dan alhamdulilah telah rilis single terbaru DENNY CAKNAN " Tanpo Tresnamu .

Recording n mixing : DUTA GRAMEDIA
Singing : DENNY CAKNAN
Song writer : ARY SETYO WIDODO

Dengar di YouTube Music :
https://music.youtube.com/watch?v=-3M...

follow instagram : https://www.instagram.com/denny_caknan/

Lirik
Biyen seneng bareng
Karo kowe
Biyen susah tetep
Karo kowe
Sa iki wes bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong liyo

Reff:

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

#TanpoTresnamu#DennyCaknan

.
TX to :

IKHSAN WORRY ( CLIP )
DIKA ( SEXO )
RONAL ( UKULELE )
dan seluruh team yang terlibat ..

..
lokasi :
- waduk pondok ngawi,
- cafe MODUS

SELAMAT MENIKMATI ...
@Denny_caknan

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Denny Caknan - Titipane Gusti (Official Music Video) Denny Caknan - Titipane Gusti (Official Music V...
05:40 | 23,665,372
Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU (Official Music Video) Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU (Official M...
05:33 | 25,847,639
Denny Caknan - Sampe Tuwek (Official Music Video) Denny Caknan - Sampe Tuwek (Official Music Video)
05:21 | 71,637,253
Happy Asmara - Lilakno Lungaku (Official Music Video ANEKA SAFARI) Happy Asmara - Lilakno Lungaku (Official Music ...
05:23 | 20,307,786
HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Music Video) HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Music Video)
06:10 | 18,268,776
Denny Caknan - LOS DOL (Official Music Video) Denny Caknan - LOS DOL (Official Music Video)
05:26 | 119,623,054
Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji (Official Music Video) Denny Caknan - Kartonyono Medot Janji (Official...
04:50 | 201,406,140
Happy Asmara x Denny Caknan Full Album 2021 [New Single Satru] Lagu Jawa Terbaru 2021 Hits Saat Ini Happy Asmara x Denny Caknan Full Album 2021 [Ne...
20:47 | 511,695


coinpayu