Okebiz Video Search



Title:DIDI KEMPOT KUAETNIKA & SOIMAH BANYU LANGIT LIVE at NGAYOGJAZZ 2019
Duration:05:23
Viewed:3,145,166
Published:16-11-2019
Source:Youtube

DIDI KEMPOT KUAETNIKA & SOIMAH BANYU LANGIT LIVE at NGAYOGJAZZ 2019 DIDI KEMPOT BANYU LANGIT LIRIK Sworo angin Angin sing ngreridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis Ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi Ngalemo Ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo Ngalemo neng aku Ben ra adem kesiram udaning dalu Banyu langit Sing ono nduwur kayangan Watu gedhe Kalingan mendunge udan Telesono Atine wong sing kasmaran Setyo janji Seprene tansah kelingan Ademe gunung merapi purba Melu krungu swaramu ngomongke opo Ademe gunung merapi purba Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto Janjine lungane ra nganti suwe suwe Pamit esuk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti semene suwene Nganti kapan tak enteni sak tekane Udan gerimis Telesono klambi iki Jroning dodo Ben ra garing ngekep janji Ora lamis Gedhene nggonku nresnani Nganti kapan Aku ora biso lali Ademe gunung merapi purbo Melu krungu suaramu ngomongke opo Ademe gunung merapi purbo Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto Janjine lungane ra nganti suwe suwe Pamit esuk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti semene suwene Nganti kapan tak enteni sak tekane _ Panggung Jogja adalah Kanal Youtube yang menyajikan live panggung hiburan, seni dan musik di Yogyakarta. Di buat secara mandiri dan dipersembahkan untuk teman - teman yang tidak bisa menyaksikan secara langsung. Part of @panggungjogja on instagram

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Full Album DIDI KEMPOT || Kumpulan Lagu Didi Kempot || Cidero ~ Tatu ~ Pamer Bojo ~ Banyu Langit Full Album DIDI KEMPOT || Kumpulan Lagu Didi Ke...
05:12 | 1,581,102
Kartonyono Medot Janji KUA ETNIKA ft. Soimah - NGAYOGJAZZ 2019 Kartonyono Medot Janji KUA ETNIKA ft. Soimah - ...
08:11 | 1,143,022
KESERUAN SOBAT AMBYAR BEKASI DI KONSER DIDI KEMPOT KESERUAN SOBAT AMBYAR BEKASI DI KONSER DIDI KEMPOT
27:24 | 2,326,797
DIDI KEMPOT KUAETNIKA  & ALIT ANGIN MALIOBORO LIVE at NGAYOGJAZZ 2019 DIDI KEMPOT KUAETNIKA & ALIT ANGIN MALIOBORO L...
07:48 | 4,591
FANS DIDI KEMPOT SAMPAI PINGSAN GARA2 LAGU FANS DIDI KEMPOT SAMPAI PINGSAN GARA2 LAGU "SEW...
07:11 | 2,946,770
Dewi Perssik - Indah Pada Waktunya (Official Music Video) | Soundtrack Centini Manis Dewi Perssik - Indah Pada Waktunya (Official Mu...
04:41 | 175,798,847
DIDI KEMPOT - Kumpulan lagu Terbaik sobat ambyar DIDI KEMPOT - Kumpulan lagu Terbaik sobat ambyar
51:14 | 124,018
Didi Kempot & Sobat Ambyar Orchestra - Kangen Neng Nickerie, Kalung Emas 4/6 Didi Kempot & Sobat Ambyar Orchestra - Kangen N...
10:30 | 15,279,617

shopee ads

coinpayu