Okebiz Video SearchTitle:Makedonski Starogradski Pesni - (LIVE DVD 2011) - @Senator Music Bitola
Duration:01:36:10
Viewed:66,589
Published:28-07-2020
Source:Youtube

↓↓↓ Follow us on Youtube | Претплати се ↓↓↓ /channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw Македонски Староградски Песни - ДВД Албум 2011 - Во Живо - Сенатор Мјузик Битола Live DVD Album 2011: "Makedonski Starogradski Pesni" ДВД Албум 2011: "Македонски Староградски Песни" Настапуваат: Анета Мицевска, Гоце Петрески, Елена Велевска, Милован Секулоски, Благоја Грујовски, Ирена Спасовска, Новица Василевски, Татијана Стефановска, Мишко Крстевски, Даниела Темелковска, Нино Величковски, Душко Георгиевски, Група ФОНТАНА, Зоран Џорлев и Илија Филиповски Издава, произведува и дистрибуира Сенатор MUSIC - Bitola, Macedonia Директор: Весна Ангелоска ------------------------------ Buy original CD/DVD | Порачај оригинално ЦД/ДВД ▶ senator.com.mk/ Сенатор Music Official website / Официјална веб-страница ▶ senator.com.mk/ На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music - Bitola - Macedonia ▶ goo.gl/Yt9963 ------------------------------ Следете не' на / Follow us on: - YouTube ▶ /channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw - Facebook ▶ www.facebook.com/SenatorMusicBitola - Instagram ▶ www.instagram.com/senatormusicbitola ------------------------------ Contact Info Email: senatormusicbitola@gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ #SenatorMusic #Starogradski #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Сенатор #Староградски #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #LIVE #VoZhivo #VoZivo #GrupaFONTANA #ГрупаФОНТАНА #ФОНТАНА #FONTANA #ZoranDzhorlev #AnetaMicevska #Aneta #АнетаМицевска #Анета #MishkoKrstevski #МишкоКрстевски #IrenaSpasovska #ИренаСпасовска #TatijanaStefanovska #ТатијанаСтефановска #NovicaVasilevski #НовицаВасилевски #MilovanSekuloski #МилованСекулоски #BlagojaGrujovski #БлагојаГрујовски #DanielaTemelkovska #ДаниелаТемелковска #GocePetreski #ГоцеПетрески #NinoVelichkovski #НиноВеличковски ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. CD 23/11 З.А.М.П. Македонија © ℗ 2011 Senator Music Bitola All rights reserved ------------------------------ Сенатор Мјузик Плејлисти / Senator Music - YouTube Playlists Најслушани песни и изведувачи / Najslushani pesni i izveduvachi ▶ youtube.com/playlist?list... Македонски Ора и Чочеци / Makedonski Ora i Chocheci ▶ youtube.com/playlist?list... Новогодишен Сенатор МЕГАМИКС / Novogodishen Senator MEGAMIX ▶ youtube.com/playlist?list... ТОП 5 / TOP 5 ▶ youtube.com/watch?v=EgsEk... Албуми Во ЖИВО / LIVE Albums ▶ youtube.com/playlist?list... Сенатор ВИДЕА / Senator VIDEOS ▶ youtube.com/playlist?list... Сенатор АУДИО / Senator AUDIO ▶ youtube.com/playlist?list... Песни за Македонија / Pesni za Makedonija / Songs for Macedonia ▶ youtube.com/playlist?list... Свадбарски песни / Svadbarski pesni ▶ youtube.com/playlist?list... Песни за Битола / Pesni za Bitola ▶ youtube.com/playlist?list... Македонски Народни Песни / Makedonski Narodni Pesni ▶ youtube.com/playlist?list... Македонска Староградска Музика / Makedonska Starogradska Muzika ▶ youtube.com/playlist?list... Бекриски песни / Bekriski pesni ▶ youtube.com/playlist?list... Македонска Музика - Стримови во живо / Macedonian Music - Past Live Streams ▶ youtube.com/playlist?list... Дуети / Dueti ▶ youtube.com/playlist?list... Македонска Забавна Музика / Macedonian Pop Music ▶ youtube.com/playlist?list... ------------------------------ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic #MakedonskaMuzika #LIVE #MacedonianMusic #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Радио #ВоЖИВО #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија Senator Music Bitola All rights reserved

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
IGOR DIMOVSKI - Pauza Za Rakija 2 (Full MIX) IGOR DIMOVSKI - Pauza Za Rakija 2 (Full MIX)
40:22 | 1,972,956
Starogradska porta - Trio Grande - (LIVE Video 2007) - @Senator Music Bitola Starogradska porta - Trio Grande - (LIVE Video ...
11:29 | 16,519
Makedonska narodna muzika / Македонски евергрини музика Makedonska narodna muzika / Македонск...
59:35 | 38,491
MAKEDONSKI NARODNI PESNI (MIX) MAKEDONSKI NARODNI PESNI (MIX)
38:46 | 185,030
Sale Pevac & Friends Boemska Splet (Cover) Sale Pevac & Friends Boemska Splet (Cover)
54:55 | 211,484
Mix pesama za dusu Mix pesama za dusu
50:29 | 1,227,629
Најдобар македонски сплет / Najdobar makedonski splet Најдобар македонски спле...
33:16 | 733,065
Najdobroto od Pepi Baftirovski - (Full Audio Album 2005) - @Senator Music Bitola Najdobroto od Pepi Baftirovski - (Full Audio Al...
06:36 | 5,817

shopee ads

coinpayu