Okebiz Video Search



Title:L.D.R Layang Dungo Restu - Loro Ati Official (Official Music Video) M/V
Duration:05:29
Viewed:16,149,274
Published:01-11-2020
Source:Youtube

Bergabung dengan channel ini untuk mendapatkan akses ke berbagai keuntungan:
https://www.youtube.com/channel/UCsYe...

Title : L.D.R Layang Dungo Restu
Vocal : Justin liee : https://www.instagram.com/justin.liee/
Variz jtv : https://www.instagram.com/variz.jtv/
Songwriter : Justin liee
Music Arranger : Muh Imitasi
Video Grafer : Crew Just TV Official
Drone : Faiz P
Produser : Variz
Album : Nitip Katresnan
Publisher : Loro Ati Official
Label : Just TV Entertainment
Editor : Just TV Entertainment

Lirik Lagu L.D.R Layang Dungo Restu

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Single Lagu Original Loro Ati Official :

- Aku Milih Mundur : https://youtu.be/6xNo8T66qWA
- Lunturing Atiku : https://youtu.be/kB19OweWYnc
- Kebumen Ninggal Janji : https://youtu.be/UdGUg71HEn8
- Salam Tresno : https://youtu.be/YSpOlWewwmM
- Nerimo Lan Legowo : https://youtu.be/7Tfg4AyHpVI
- Mantepke Atimu : https://youtu.be/rhRyH-2brqc
- Ati Nisun : https://youtu.be/dEScBLtnSPY
- Aku Milih Mundur : https://youtu.be/2NH2tI7MArk

Website Resmi Kami : www.justtventertainment.com
Facebook : https://www.facebook.com/justtventert...
Toko Resmi : https://www.tokopedia.com/justtvofficial
Instagram : @justin.liee & @loroati.official
Info Busnis/Kerjasama : 081227655146 ( admin )
Email : teamjusttv@gmail.com
#loroatiofficial#LayangDungoRestu

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Salam Tresno - Loro Ati Official (Official Music Video) M/V Salam Tresno - Loro Ati Official (Official Musi...
05:13 | 412,723
Happy Asmara - Layang Dungo Restu - LDR (Official Music Video AENEKA SAFARI) Happy Asmara - Layang Dungo Restu - LDR (Offici...
04:43 | 644,129
DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIAL VIDEO) DENNY CAKNAN feat ILUX ID - KUATNO AKU (OFFICIA...
04:57 | 13,831,885
Ungu & Lesti - Bismillah Cinta | Official Music Video Ungu & Lesti - Bismillah Cinta | Official Music...
04:21 | 13,444,771
LDR | Layang Dungo Restu | KENTRUNG VERSION | KALIA SISKA ft SKA 86 LDR | Layang Dungo Restu | KENTRUNG VERSION | K...
05:24 | 896,198
FULL ALBUM LORO ATI OFFICIAL TRENDING 2021 LAYANG DUNGO RESTU FULL ALBUM LORO ATI OFFICIAL TRENDING 2021 LAYA...
08:09 | 22,425
LDR( Layang Dungo Restu ) SAFA BRILLIANT SULTAN MUSIC JUNIOR LDR( Layang Dungo Restu ) SAFA BRILLIANT SULTAN...
05:11 | 428,642
L.D.R Salam Tresno Aku Ikhlas Tekan Semene Banyu Moto Wes Ra Kurang-Kurang Mundur Alon-Alon L.D.R Salam Tresno Aku Ikhlas Tekan Semene Bany...
49:28 | 524,531


coinpayu