Okebiz Video Search



Title:jala Udang Sungai time bunga bunga pasang
Duration:57:10
Viewed:2,566
Published:05-08-2020
Source:Youtube

jikalau anda ingin menantikan video-video terbaru dari channel ini,
dengan cara menekan butang subscribe dan tekan butang loncing agar anda dapat pemberitahuan video-video terbaru dari channel ini,

Saya ucapkan ribuan terima kasih buat anda semua yang telah support channel ini dan subscribe channel ini dan telah menonton video saya.saya amat berterima kasih kepada anda semua

camera yang saya gunakan👇

Handphone redme s2

Eken h9r

Saya gunakan untuk mengedit video

Kinemaster PRO

Maaf lah geng kalau video saya kurang kualiti ya😊
Sebab tak mampu lagi nak beli pc untuk mengedit

Follow 👇

Facebook: https://www.facebook.com/YouTuber-Sab...

Telegram: Saya di Instagram sebagai @lanfishing. Pasang aplikasi untuk mengikuti foto dan video saya. https://www.instagram.com/invites/con...

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Jala udang di anak anak sungai rupanya tempat syurganya udang Jala udang di anak anak sungai rupanya tempat s...
32:28 | 249,622
Jala Udang | Simple Tips Penjagaan Jala | Menjala V4 Jala Udang | Simple Tips Penjagaan Jala | Menja...
23:13 | 244
satu kali jala dapat udang besar besar satu kali jala dapat udang besar besar
15:02 | 58,947
18/04/2020 Menjaring Hanyut | Mati at Sangkar Sungai Udang Penang 18/04/2020 Menjaring Hanyut | Mati at Sangkar S...
41:47 | 45,917
dapat udang galah besar macam ni barulah seronok menjala | SE03EP20 dapat udang galah besar macam ni barulah serono...
11:04 | 40,876
A Nice Stringer! - Jigging Cod in Alaska A Nice Stringer! - Jigging Cod in Alaska
50:53 | 229,990
cari lokan di hutan Nipah seorang diri cari lokan di hutan Nipah seorang diri
19:11 | 417
Aku, Dia Dan Udang Galah - Test joran baru #Prawnfishing #shrimpfishing #bullzenrod Aku, Dia Dan Udang Galah - Test joran baru #Pra...
18:13 | 397,687