Okebiz Video Search



Title:Safira Inema - Sing Tak Sayang Ilang (Official Music Video)
Duration:05:20
Viewed:20,379,315
Published:24-07-2020
Source:Youtube

Official Music Video from Safira Inema "Sing Tak Sayang Ilang" Download & Streaming single album click here : https://smarturl.it/SingTakSayangIlang

Lokasi Lembah : Lembah Indah Malang

Songwritter by Alie Melon
Arrangement by dimas amirullah
Videographer by Free Style

Sing Tak Sayang Ilang - Happy Asmara : https://youtu.be/Q_aqgTFFSvs
Ratu Barbie - Safira Inema : https://youtu.be/5yBO7Q1Yaq4
Sing Tak Sayang Ilang : https://youtu.be/frfjrHOZtjc
Di tinggal Pas Sayang sayange - Irenne ghea : https://youtu.be/P4FocIU6RRU
Ati Sing Liyo - Irene Ghea : https://youtu.be/5aLR-Zpb92Q
Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Safira Inema : https://www.youtube.com/watch?v=72dP2...
Sambel Terasi - Safira Inema : https://youtu.be/rJW0p9EQUoc
Pengen Nangis Tapi Isin - Safira Inema :https://youtu.be/dDhTaWWkF-A
Ojo Goblok Mencinta - Safira Inema : https://youtu.be/LGIYRoC9cwA
Banyu Moto - Safira Inema : https://youtu.be/vqdQwz3b4Yw
Sak Ora Orane - Safira Inema : https://youtu.be/cqfahhBWHjs
Bahagia Karo Liyane - Safira Inema : https://www.youtube.com/watch?v=YG40v​...

℗ & © Safira Inema Official



Sing Tak Sayang Ilang


Wis seprene suwene
aku urip karo kowe
mergo kahanan
kowe ngajak pisahan

opo kowe ra kelingan
janji urip bebarengan
nompo onone
keadaan

mergo kahanan
kowe ninggal sayang
tak terimo
masio atiku kelaran

sopo wonge
atine sing ora lara
kowe medot tresno
mergo wong liyo

opo salahku
opo kurangku
tego temen kowe
ninggal aku

sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang sayang
sing tak sayang ilang
jaremu aku kurang berjuang



Follow us :👇Facebook :https://www.facebook.com/safira.nilam...​ :https://instagram.com/safirainema_?ig​...


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------#SafiraInema#Djsantuy#SingTakSayangIlang​--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Music video by Safira Inema

Performing Sing Tak Sayang Ilang © 2020.

Safira Inema Official

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU | Dj Kentrung (Official Music Video) Safira Inema - JAJAL KOWE DADI AKU | Dj Kentrun...
04:36 | 21,372,466
Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL] Dory Harsa - Sing Tak Sayang Ilang [OFFICIAL]
04:45 | 15,103,538
Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ Santuy (Official Music Video) Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin - DJ San...
05:28 | 16,379,921
Safira Inema Full Album Terpopuler 2021 Tanpa Iklan Safira Inema Full Album Terpopuler 2021 Tanpa I...
48:22 | 28,110
Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Vid...
05:20 | 699,906
Dory Harsa Full album Terbaru | Sing Tak Sayang Ilang | Banyu Moto Dory Harsa Full album Terbaru | Sing Tak Sayang...
49:15 | 277,442
Happy Asmara - Lilakno Lungaku (Official Music Video ANEKA SAFARI) Happy Asmara - Lilakno Lungaku (Official Music ...
05:23 | 18,953,331
SAFIRA INEMA ft DJ SANTUY | SEHARUSNYA AKU [COBA KAU INGAT INGAT KEMBALI] The Best Wahana Musik SAFIRA INEMA ft DJ SANTUY | SEHARUSNYA AKU [COB...
04:57 | 16,859,132


coinpayu