Okebiz Video Search



Title:Duet Nella Kharisma Feat Dory Harsa - Banyu Moto Pertama Kali di TV!
Duration:04:20
Viewed:1,774,041
Published:11-07-2020
Source:Youtube

JAKARTA, KOMPAS.TV - Musisi Nella Kharisma dan Dory Harsa berduet untuk pertama kalinya di layar Televisi. Mereka berduet dalam Konser Virtual bersama Nella Kharisma untuk Indonesia Bangkit di KompasTV. Nella dan Dory Harsa menyanyikan sejumlah lagu, salah satunya lagu berjudul Banyu Moto. Berikut Lirinya: Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan 'kan kau buktikan? Tresno tulus yo mung kanggo awakku? Sampai mati 'kan kupastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu Tresnaku Hoo-oo-oo Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi Sumpah lan janji sehidup semati Sampai kapan 'kan kau buktikan? Tresno tulus yo mung kanggo awakku? Sampai mati 'kan kupastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Sampai kapan 'kan kau buktikan? Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o) Sampai mati 'kan kupastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu Tresnaku

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Ternyata Lagu Ini Bikin Hati Nella Kharisma Ambyar | Live Duel | Rising Star Indonesia Ternyata Lagu Ini Bikin Hati Nella Kharisma Amb...
14:40 | 1,287,190
MESRA BANGET!!! NELLA KHARISMA FT DORY HARSA  [SAYANG JOWO] |    ROAD TO KILAU RAYA 2022 MESRA BANGET!!! NELLA KHARISMA FT DORY HARSA [...
03:48 | 79,133
Bikin Baper! Duet Nella Kharisma Feat Dory Harsa - Memori Berkasih Bikin Baper! Duet Nella Kharisma Feat Dory Hars...
06:56 | 1,970,342
PALING DITUNGGU!  Nella Kharisma feat Dory Harsa [BANYU LANGIT] - Kilau Raya MNCTV 29 PALING DITUNGGU! Nella Kharisma feat Dory Hars...
06:37 | 528,014
DORY HARSA feat NELLA KHARISMA - BANYU MOTO - OJO NESU NESU | PANGGIH BINTANG KATRESNAN DORY HARSA feat NELLA KHARISMA - BANYU MOTO - O...
19:32 | 2,862,538
Nella Kharisma X Dory Harsa - Nella Kharisma X Dory Harsa - "Banyu Moto" | RC...
04:15 | 1,754,905
Bikin Baper! Kolaborasi Nella Kharisma dan Dory Harsa [BANYU LANGIT] - Konser Kemenangan KDI 2020 Bikin Baper! Kolaborasi Nella Kharisma dan Dory...
04:35 | 510,115
Dory Harsa Feat Nella Kharisma - Jodo | Dangdut [OFFICIAL] Dory Harsa Feat Nella Kharisma - Jodo | Dangdut...
06:52 | 5,046,173

shopee ads