Okebiz Video Search



Title:Pingal - Vita Alvia | Sore Mbok Larani Bengi Tak Tangisi ( Video Live Music )
Duration:05:42
Viewed:56,356
Published:04-02-2022
Source:Youtube

Pingal - Vita Alvia | Sore Mbok Larani Bengi Tak Tangisi | Video Live Music ------------------------------------------------------------ ARTIST : VITA ALVIA SONG : PINGAL SONG WRITER : ANDRY PRIYANTA PROD : FOCUS MUSIC ------------------------------------------------------------ LIRIK PINGAL Piye. Seng jelaske karo wongtuwo Wes ngelakoni tekan semene Nek akhire bakal bubar pisahan Kowe kegudo tresno karo wong liyo Ngelali. Kowe sing tau omong dewe Nglakoni tresno tekan tuwo Ora ngeliyo mung aku ning atimu Nanging saiki atimu ono wong liyo Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan Sore mbok larani, bengi tak tangisi Mung iso bayangke kabeh kenangan Kowe tak boncengke Turut dalan kekepan kudanan Saiki nyatane kowe malah milih Dikekep wong liyo Opo kowe ra kroso abote atiku Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani Ra jenak dolan, ra doyan mangan Nek ra mbok dulang Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan Sore mbok larani, bengi tak tangisi Mung iso bayangke kabeh kenangan Kowe tak boncengke Turut dalan kekepan kudanan Saiki nyatane kowe malah milih Dikekep wong liyo Opo kowe ra kroso abote atiku Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani Ra jenak dolan, ra doyan mangan Nek ra mbok dulang Ra jenak dolan, ra doyan mangan Nek ra mbok dulang #vitaalvia #vivers #pingal #focusmusic ------------------------------------------------------------ SUBSCRIBE : bit.ly/3tTrmxj ------------------------------------------------------------ Social Media : Instagram www.instagram.com/focusmusic.official/?hl=en facebook : www.facebook.com/FOCUS-MUSIC-104182138850426/?ref=… twitter.com/FocusTata?t=VQDyNRzL5XhF48L9xFrTaQ&s=0… Likee : likee.video/@focus_music ------------------------------------------------------------ © FOCUS MUSIC

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
VITA ALVIA - KEBACUT NYAMAN (OFFICIAL MUSIC VIDEO) VITA ALVIA - KEBACUT NYAMAN (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
05:33 | 185,669
OJO DIBANDINGKE - ABAH LALA (cover) Wuri Yunita Ft. KMB OJO DIBANDINGKE - ABAH LALA (cover) Wuri Yunita...
06:58 | 2,497,353
Tasya Rosmala - Rungokno Aku | Siji-sijine Kowe, Sumpah Raono Liyane | Official Music Live Tasya Rosmala - Rungokno Aku | Siji-sijine Kowe...
05:14 | 33,394
VITA ALVIA - RUNGOKNO AKU  ( Official Live Music ) VITA ALVIA - RUNGOKNO AKU ( Official Live Music )
05:26 | 563,507
Vita Alvia feat. Wandra - Widodari (Official Music Video) Vita Alvia feat. Wandra - Widodari (Official Mu...
05:00 | 399,052
VITA ALVIA - ILU IMU ( Official Live Music ) VITA ALVIA - ILU IMU ( Official Live Music )
04:16 | 115,207
HAPPY ASMARA - PINGAL (Official Music Video) HAPPY ASMARA - PINGAL (Official Music Video)
05:11 | 16,414,853
PENANTIAN ini Teramatlah Panjang - VITA ALVIA | OFFICIAL MUSIC VIDEO ONE NADA. Viral TikTok PENANTIAN ini Teramatlah Panjang - VITA ALVIA |...
05:21 | 488,912

shopee ads

coinpayu