Okebiz Video Search



Title:Dalan Liyane Dory Harsa Terbaru Vidio Lirik (unOFFICIAL)
Duration:06:04
Viewed:13,512
Published:11-04-2020
Source:Youtube

Dory Harsa Dalan Liyane Terbaru Top Vokal Dory Harsa Dalan Liyane Lirik Lagu Dalan Liyane Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun @DalanLiyaneCover Cover Dory Harsa Dalan Liyane Dory Subscribe ya gaess Thanks :))

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Céline Dion, Charice - Because You Loved Me (Live at Madison Square Garden, 2008) Céline Dion, Charice - Because You Loved Me (L...
06:50 | 1,873,161
FULL SOBAT AMBYAR DIDI KEMPOT FULL SOBAT AMBYAR DIDI KEMPOT
51:13 | 2,318
Dory Harsa - Ninggal Tatu | Dangdut [OFFICIAL] Dory Harsa - Ninggal Tatu | Dangdut [OFFICIAL]
04:59 | 18,347,091
Dory Menangis Saat Teringat Didi Kempot Ketika Menyanyikan Lagu Kangen Nickerie Dory Menangis Saat Teringat Didi Kempot Ketika ...
07:17 | 2,002,731
Terbaru!!! SAK ORA - ORANE (Dorry Harsa) Cipt. DHE BAZ - COVER NOPAR PRADIPTA - SEKAR MADU Terbaru!!! SAK ORA - ORANE (Dorry Harsa) Cipt. ...
06:21 | 5,852
Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu | Dangdut [OFFICIAL] Dory Harsa - Ojo Nesu Nesu | Dangdut [OFFICIAL]
04:23 | 7,049,823
HENDRA KUMBARA - BALUNGAN KERE (Official Music Video) HENDRA KUMBARA - BALUNGAN KERE (Official Music ...
05:04 | 196,585
KANGEN NICKERIE - DORY HARSA || AMBAL WARSA SMA NEGERI 1 BANGSRI - JEPARA KANGEN NICKERIE - DORY HARSA || AMBAL WARSA SMA...
05:19 | 484,619

shopee ads