Okebiz Video Search



Title:Ria Regita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL]
Duration:332
Viewed:1,658,421
Published:24-12-2018
Source:Youtube

copyright@ainirecord

Artist : Ria Regita
Title : Kidung Wahyu Kolosebo
Songwriter : Sri Narendra Kolosebo
Album : THE ROSTA VOL 24
Label : AINI RECORD


Kidung Wahyu Kolosebo

Rumekso ingsun
Laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo
Howo kang dur angkoro
Senadyan setan gentayangan
Tansah gawe rubeda
Hinggo pupusing jaman

Hameteg ingsun
Nyirep geni wiso murko
Maper hardening ponco
Saben ulesing netro
Tinambaran sih kawelasan
Ingkang paring kamulyan
Sang Hyang Jati Pengeran

Jiwanggo kalbu
Samudro pepuntoning laku
Tumuju dateng Gusti
Dzat Kang Amurbo Dumadi
Manunggaling kawulo Gusti
Krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun …tanpo piranti

Sumebyar ing sukmo
Madu sarining perwito
Maneko warno prodo
Mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso
Kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko …

Mugiyo den sedyo
Pusoko Kalimosodo
Yekti dadi mustiko
Sajeroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito
Digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro-sigro

Ampuh sepuh wutuh
Tan keno iso paneluh
Gagah bungah sumringah
Ndadar ing wayah-wayah
Satriyo toto sembodo
Wirotomo katon sewu kartiko
Kataman wahyu …
Kolosebo ...

Memuji Ingsun
Kanthi suwito linuhung
Segoro gando arum
Suh rep dupo kumelun
Tinulah niat ingsun
Hangidung sabdo kang luhur
Titahing Sang Hyang Agung

Rembesing tresno
Tondo luhing netro roso
Roso rasaning ati
Kadyo tirto kang suci
Kawistoro jopo montro
Kondang dadi pepadang
Palilahing Sang Hyang Wenang

Nowo Dewo Jawoto
Tali santiko bawono
Prasido sidhikoro
Ing sasono asmoroloyo
Sri Narendro Kolosebo
Winisudo ing gegono
Datan gingsir ...
Sewu warso ...


Subscribe/Berlangganan Aini Records Channel untuk mendapatkan video musik dangdut terbaik.

Dapatkan lagu ini di:
iTunes:
Spotify:

Distributed Worldwide by MusicYes Digital Distribution
#Music
#KidungWahyuKolosebo
#SriNarendraKolosebo
#Jandhut
#TheRosta

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Nella Kharisma - Kidung Wahyu Kolosebo (Official Music Video) Nella Kharisma - Kidung Wahyu Kolosebo (Officia...
06:53 - 17
Kidung Wahyu Kolosebo Kidung Wahyu Kolosebo
06:03 - 180
Kidung wahyu kolosebo Citra Deviana AURRA PLUSS Music Temlokorejo Cah TeamLo Punya Kidung wahyu kolosebo Citra Deviana AURRA PLUSS...
05:46 - 940
LEWUNG VERSI LANGGAM - NOVA RAHMA [OFFICIAL] LEWUNG VERSI LANGGAM - NOVA RAHMA [OFFICIAL]
06:29 - 83
Viral Sinden Kesurupan SAMBOYO (Kidung Wahyu) KMB MUSIC live Ngrambe Ngawi Viral Sinden Kesurupan SAMBOYO (Kidung Wahyu) K...
06:48 - 607
Wahyu Kolosebo - Anik Arnika Sampe Merinding Padhang Wengi Paskhas Kanjeng Sunan Wahyu Kolosebo - Anik Arnika Sampe Merinding Pa...
09:28 - 476
Prigel Pangayu - Jagat Tresno [OFFICIAL] Prigel Pangayu - Jagat Tresno [OFFICIAL]
04:02 - 32
Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL] Eny Sagita - Kidung Wahyu Kolosebo [OFFICIAL]
05:53 - 350