Okebiz Video Search



Title:versi Jaranan - BISANE MUNG NYAWANG ~ Era Syaqira | Rakha Gedruk Samboyoan
Duration:10:38
Viewed:2,313,883
Published:11-06-2020
Source:Youtube

Rakha Music - Bisane Mung Nyawang

Title : Bisane Mung Nyawang
Artis : Era Syaqira
Songwriter : Ali PX
Group : Rakha

official website | http://khatulistiwarecord.com
-----------------------------------------------------------------------------------
Lirik :
Bisane mung nyawang sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen sing biso nduweni
Riko hang sun sayang wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman wis duwen wong liyan

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
-----------------------------------------------------------------------------------

find us
facebook | https://www.facebook.com/KTWRecord
twitter | https://twitter.com/KTW_Rec
instagram | https://www.instagram.com/khatulistiw...

Email : info@khatulistiwarecord.com
Produksi : Prima Khatulistiwa Production

#RakhaMusic #EraSyaqira #BisaneMungNyawang
#Gedruk #Jaranan

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
versi Jaranan - Bagai Langit Dan Bumi  ~ Galuh Tinatta   |   Rakha Gedruk Samboyoan versi Jaranan - Bagai Langit Dan Bumi ~ Galuh ...
09:50 | 393,459
Album Om RAKHA versi jaranan.. Album Om RAKHA versi jaranan..
20:08 | 61,391
Era Syaqira - Semua Berlalu  - Versi Jaranan - Rakha - Gedruk Samboyoan Era Syaqira - Semua Berlalu - Versi Jaranan - ...
08:45 | 28,416
Bisane Mung Nyawang (Koplo) - Nella Kharisma [OFFICIAL] Bisane Mung Nyawang (Koplo) - Nella Kharisma [O...
06:01 | 26,603,518
KIDUNG WAHYU KOLOSEBO - DEVI ALDIVA - CAK MET NEW PALLAPA KUNJOROWESI NGORO 2018 KIDUNG WAHYU KOLOSEBO - DEVI ALDIVA - CAK MET N...
14:01 | 231,962
Pingin Sayang Pingin Sayang
09:41 | 43,304
Berbeza Kasta s861 (Cover) Berbeza Kasta s861 (Cover)
06:18 | 581
TATU KOPLO VIVI ARTIKA NEW KENDEDES  VERSI TERBARU LIVE CB SALATIGA suport Audio 44 Magelang TATU KOPLO VIVI ARTIKA NEW KENDEDES VERSI TERB...
18:04 | 12,551,669


coinpayu