Okebiz Video SearchTitle:Vesel Skroma 1995 Vushtrri Kosovë / Dardani - Kengë Shqiptare me Çifteli
Duration:03:23:39
Viewed:219,660
Published:05-05-2021
Source:Youtube

AL: Muzikë dhe këngë folklorike shqiptare me Çifteli e Sharki nga rapsodët të mirënjohur Vesel Skroma dhe të tjerë në 20.09.1995 në Vushtrri, Dardani / Kosovë - Kamera e parë dhe inqizimet të para private dhe origjinale në Dardani / Kosovë nga Vëllëzerit Zymeri © EN: Albanian folk music with Çifteli and Sharki by the famous rhapsodists Vesel Skroma and others in 09/20/1995 in Vushtrri, Dardania / Kosova - The first private camera recordings in Dardania / Kosova by the Zymeri brothers © DE: Albanische Volksmusik mit Çifteli und Sharki von den populären Rhapsodisten Vesel Skroma und andere am 20.09.1995 in Vushtrri, Dardanien / Kosova - Die ersten privaten Kameraufnahmen in Dardanien / Kosova durch die Gebrüder Zymeri © © 1995-2021 z3production. AL: Ruajtja, modifikimi dhe ndarja e videos nuk lejohet. Shkeljet do të ndiqen penalisht. EN: Saving, editing and sharing the video is not permitted. Violations will be prosecuted.

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Grupi Folklorik Drenica - Selman Kadria Grupi Folklorik Drenica - Selman Kadria
39:55 | 1,717,889
Ibish Broja 1992 Oda Zymeri Vushtrri - Kengë Shqiptare me Çifteli, Kosova / Dardania Ibish Broja 1992 Oda Zymeri Vushtrri - Kengë S...
05:29 | 27,053
Kenga e Ymerit djalit Mujes - FERIZ KRASNIQI Kenga e Ymerit djalit Mujes - FERIZ KRASNIQI
57:08 | 444,911
Rifat Draga dhe Rexh Gashi 1996 Vushtrri Oda Zymeri - Kengë Shqiptare me Çifteli, Kosova / Dardania Rifat Draga dhe Rexh Gashi 1996 Vushtrri Oda Zy...
02:26 | 47,601
Dita Çela Kovaçi - Hasan Faslise. Dita Çela Kovaçi - Hasan Faslise.
29:28 | 3,744,255
Resmije Krasniqi Kangë nder vite Resmije Krasniqi Kangë nder vite
16:34 | 245,256
FERIZ KRASNIQI & ALI KRASNIQI 1994 =KRAHINA IMERIT MUJES FERIZ KRASNIQI & ALI KRASNIQI 1994 =KRAHINA IME...
56:09 | 124,299
Vellezerit Bajra - Selman Kadria Vellezerit Bajra - Selman Kadria
32:29 | 7,302,142

shopee ads