Okebiz Video SearchTitle:"DAAN, WAAR GA JE NAARTOE?" | De zomer van Zoë #6 | NPO Zapp
Duration:659
Viewed:421,363
Published:17-09-2020
Source:Youtube

Stijn zorgt er steeds voor dat Daan niet bij Zoë in de buurt komt... kan Daan dan nog wel met Zoë zijn? Zoë wil zich graag inschrijven voor de wedstrijd, maar dan heeft ze wel het paardenpaspoort van Storm nodig... alleen, die heeft Kelly... Julia doet steeds meer leuke dingen met Kelly en dat zit Zoë dwars...
⭐Abonneer op dit kanaal: https://zapp.nl/abonneer
⬅️ Vorige aflevering: https://www.youtube.com/watch?v=Gy9Si...
👁️ Ook van Zapp: https://www.youtube.com/watch?v=oF2Hh...

In ‘De zomer van Zoë’ ziet het leven van de 14-jarige Zoë er opeens heel anders uit. Wanneer haar vader met Corona in een zorghotel ligt en haar moeder dubbele diensten draait om de kost te verdienen, is de manege de belangrijkste plek in haar leven. Daar beleeft ze samen met haar BFF Kate en de knappe stalhulp Daan een spannend avontuur. Voordat Zoë een belangrijke wedstrijd heeft, gebeurt er iets wat haar deelname in gevaar brengt. Hoe gaat ze dat oplossen?

----------

Hoi! Op het kanaal van Zapp vind je de hele week nieuwe video's. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn zoals De Eindmusical, Forever, Zapp Awards, CupCakeCup, De Nachtmerrie, Willem Wever, Zapp Detective, Naar de Knoppen, Kaal of Kammen, De Buitendienst, Beestieboys, Zappsport, Zappmissie Dokter Corrie en Kids Top 20, speciale documentaires over bijvoorbeeld Stefania (bekend van Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen), Sean Pakt Shine een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers (zoals Klaas van Kruistum, Saskia Weerstand, Buddy Vedder, Freek Vonk, Daan Boom, Tim Senders, Rachel Rosier, Sosha Duysker, Stephanie van Eer, Ridder van Kooten) en... bloopers!

----------

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website: https://www.zapp.nl
► Instagram: https://www.instagram.com/npozapp
► TikTok: https://www.tiktok.com/@npo_zapp
► Facebook: https://www.facebook.com/npozapp
► App iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/npo-z...
► App Android: https://play.google.com/store/apps/de...

#NPOZapp #Zapp

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS