Okebiz Video Search



Title:Thailand Style x Slow Bass ❗️ Lali Dalane ( DJ Topeng Remix )
Duration:05:46
Viewed:0
Published:08-08-2022
Source:Youtube

Assalamualaikum wr. wb. Judul : Lali Dalane SongWriter : R Husin Albana Original Song : https://youtu.be/Y48Ls08kdt8 Inframe : Wulan Astari Lirik lagu Lali Dalane Opo Isih Kelingan Kowe Sing Tau Nglarani Mbok Culne Aku Kowe Medot Janji.. Tak Kuat Kuatne Nyonggo Tatu Sing Ono Ning Dodo Jane Opo Kurang Wes Tak Labuh Tresno.. Aku Sing Lagi Ngerti Sakwise Kadaluwarso Yen Kowe Nandur Tresno Marang Wong Liyo.. Tego Tegone Atimu Nggunting Taline Tresno Yen Karep Sing Liyo Ning Opo Ora Cerito.. Reff. Kadung Tresno Tak Eman Eman Nanging Kowe Lali Dalan Loro Rasane Nandang Kahanan Mergo Mbok Pedot Katresnan.. Kadung Kowe Tak Impi Impi Nanging Tego Kowe Ngapusi Kabeh Janji Tresnomu Kuwi Anane Amung Ono Ning lathi.. __________ Instagram : instagram.com/djtopeng Tik Tok : vt.tiktok.com/ZSou3m7L/ __________ Jangan lupa share sampai ke luar angkasa !! Terimakasih

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Slow Trap Old ❗️ The River x Menimisu ( DJ Topeng Remix ) Slow Trap Old ❗️ The River x Menimisu ( DJ ...
04:25 | 335,525
Thailand Style Ses❗️ Bunga ( DJ Topeng Remix ) Thailand Style Ses❗️ Bunga ( DJ Topeng Remix )
08:14 | 1,050,984
DJ TOPENG FULL ALBUM TERBARU - TALINING ASMORO | LAYANG DUNGO RESTU | LALI DALANE | VIRAL TIKTOK DJ TOPENG FULL ALBUM TERBARU - TALINING ASMORO ...
52:53 | 55,048
Thailand Style x Slow Bass ‼️ Kowe Milih De E ( DJ Topeng Remix ) Thailand Style x Slow Bass ‼️ Kowe Milih De...
04:34 | 257,012
Slow Kane ❗️ Coco song x Pak Pong Vong ( DJ Topeng Remix ) Slow Kane ❗️ Coco song x Pak Pong Vong ( DJ...
07:25 | 904,521
Digi Digi Bam Bam ❗ Bom Diggy Diggy ( DJ Topeng Remix ) Digi Digi Bam Bam ❗ Bom Diggy Diggy ( DJ Tope...
04:41 | 628,948
Tiara Thailand Style ( DJ Topeng Remix ) Tiara Thailand Style ( DJ Topeng Remix )
04:41 | 1,589,406
DJ PIKIR KERI SLOW BASS | VIRAL TIKTOK DJ PIKIR KERI SLOW BASS | VIRAL TIKTOK
06:53 | 146,619

shopee ads