Okebiz Video Search



Title:SYAHIBA SAUFA - TATU ( live om one nada ) #musik
Duration:06:03
Viewed:6,652,509
Published:29-03-2020
Source:Youtube

Judul : Tatu Cipt : Didi Kempot Artis Syahiba Saufa Konser musik dangdut ONE NADA Banyuwangi jangan lupa kunjungi channel didi kempot official : /channel/UCfv_crnYoIXCNme6039GU1A Tatu Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji - janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu Piye tenane Opo aku salah yen aku kondho Opo anane Ceritane tresno naliko biyen Aku lan kowe

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Syahiba Saufa - Ngelabur Langit (Official Live GOLDEN MUSIC) Syahiba Saufa - Ngelabur Langit (Official Live ...
04:54 | 479,522
Syahiba Saufa feat. Sunan Kendang - Benci Kusangka Sayang [Official Music Video] Syahiba Saufa feat. Sunan Kendang - Benci Kusan...
05:44 | 1,090,694
TATU  | RENA FT SODIQ  | NEW MONATA | RAMAYANA AUDIO #MUSIK TATU | RENA FT SODIQ | NEW MONATA | RAMAYANA ...
08:49 | 25,122,231
SYAHIBA - PIKIR KERI | ONE NADA Live TEGALDLIMO SYAHIBA - PIKIR KERI | ONE NADA Live TEGALDLIMO
04:55 | 2,965,164
SYAHIBA - Lir Pedote Banyu | ONE NADA Live TEGALDLIMO SYAHIBA - Lir Pedote Banyu | ONE NADA Live TEGA...
06:04 | 5,795,567
OJO DIBANDINGKE / FARREL PRAYOGA NYANYI DI ISTANA NEGARA HUT RI KE 77 OJO DIBANDINGKE / FARREL PRAYOGA NYANYI DI ISTA...
16:43 | 276
Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane (Official LIVE) Syahiba Saufa - Turu Nang Dadane (Official LIVE)
05:06 | 6,493,313
Syahiba Saufa - Bunga - Tarik Sis Semongko (Official Music Video ANEKA SAFARI) Syahiba Saufa - Bunga - Tarik Sis Semongko (Off...
05:48 | 24,124,860

shopee ads