Okebiz Video SearchTitle:Rrëfimi I Plotë I Rinisë Së Xha Ramizit - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë
Duration:05:47:08
Viewed:9,284
Published:17-07-2021
Source:Youtube

Rrëfimi I Plotë I Rinisë Së Xha Ramizit - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë

Omer është një djalë i ri që jeton në një jetë të thjeshtë duke punuar në punëtorinë e babait të tij. Ai po planifikon të martohet me të dashurin e tij Eyşan pas shërbimit të tij ushtarak. Por kur papritmas e gjen veten në burg për vrasje, jeta e tij përmbyset. Xha Ramiz, të cilin e takoi ndërsa ishte në burg, bëhet babai i tij i dytë.
Duke fshehur identitetin e tij, Omer kthehet në Ezel pas një serie operacionesh plastike. Duke besuar se ishte mashtruar pasi u lirua nga burgu, ai ndjek Eyşan për hakmarrje, shokun e tij më të mirë Cengiz dhe Ali, të cilët ai i njeh si vëllai i tij ... Ndërsa dashuria, pushteti, paratë, intrigat mafioze bëhen pjesë e jetës së tyre, secili ushqehet me hakmarrje ...


Ezel ➤ https://www.youtube.com/c/Ezeldizi/fe...
Ezel - مسلسل ايزل ➤ https://www.youtube.com/channel/UCzno...
Ezel Novela en Español ➤ https://www.youtube.com/channel/UCoyA...
Ezel Serie English ➤ https://www.youtube.com/channel/UC0Iw...
Эзель Турецкий Сериал ➤ https://www.youtube.com/channel/UCdFc...
Novela Ezel Português ➤ https://www.youtube.com/channel/UC8Vo...
Ezel Farsi - سریال ایزل ➤ https://www.youtube.com/channel/UCYSC...
Ezel Bosszú Mindhalálig ➤ https://www.youtube.com/channel/UCH-T...
Ezel Bangla - এইযেল ➤ https://www.youtube.com/channel/UCe0h...
Ezel Me Titra Shqip - Gjuha Shqipe ➤ https://www.youtube.com/channel/UC_qm...
Ezel Serija Hrvatski ➤ https://www.youtube.com/channel/UCud3...
Seriál Ezel Česky ➤ https://www.youtube.com/channel/UCaaJ...
Эзел Турк Сериали Узбек Тилида - Ezel O'zbek ➤ https://www.youtube.com/channel/UCDGl...
Ezel Amharic Dubbing - ኢዜል አማረኛ ዱብሺንግ ➤ https://www.youtube.com/channel/UCeNC...
Ezel Kurdish - ئەزەل ➤ https://www.youtube.com/channel/UCxgH...
Ezeli Seria Qartulad - Ezel Georgia ➤ https://www.youtube.com/channel/UC6Ij...
Ezel Complet Subtitrat Română ➤ https://www.youtube.com/channel/UCpIg...
Εζέλ Τουρκικές Σειρές - Ezel Greek ➤https://www.youtube.com/channel/UC-xU...

#Ezel #EzelShqiptare #EzelMeTitraShqip

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Kerpeten Ali vs Xha Ramiz -  Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Kerpeten Ali vs Xha Ramiz - Ezel Me Titra Shqi...
56:45 | 75,417
Xha Ramiz Dhe Kenan Birkan Skena Rivaliteti Nje Pjese - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Xha Ramiz Dhe Kenan Birkan Skena Rivaliteti Nje...
35:25 | 311
Historia E Tefo-s Histori E Plotë - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Historia E Tefo-s Histori E Plotë - Ezel Me Ti...
15:59 | 818
Xha Ramiz Dhe Kenan Birkan Skena Rivaliteti #3 - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Xha Ramiz Dhe Kenan Birkan Skena Rivaliteti #3 ...
02:41 | 70,284
E Gjithë Historia e Selma Hünel Në Një Copë - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë E Gjithë Historia e Selma Hünel Në Një Cop...
43:52 | 507
Rinia E Xha Ramizit #4 - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Rinia E Xha Ramizit #4 - Ezel Me Titra Shqip Sk...
06:12 | 905
Rinia E Xha Ramizit #5 - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Rinia E Xha Ramizit #5 - Ezel Me Titra Shqip Sk...
25:24 | 444
Të Gjitha Skenat e Burgut Të Xha Ramizit - Ezel Me Titra Shqip Skenë e Veçantë Të Gjitha Skenat e Burgut Të Xha Ramizit - Ez...
31:55 | 106,608

shopee ads

coinpayu