Okebiz Video Search



Title:SAFIRA INEMA - L.D.R Layang Dungo Restu (Official Music Video)
Duration:05:36
Viewed:1,865,159
Published:21-12-2020
Source:Youtube

Official Music Video L.D.R (LAYANG DUNGO RESTU) - SAFIRA INEMA
Songwriter by Justin Lee
℗ & © Berkah Talenta

Subcribe Chanel Berkah Talenta :
https://www.youtube.com/channel/UCADA

big thanks to,
Allah SWT,
KELUARGA
PENDUKUNG BERKAH TALENTA SELURUH NUSANTARA
TEMAN2 & DULUR DIMANAPUN BERADA
PIHAK TERKAIT
TEAM SUKSES

PUJI SYUKUR ALHAMDULILLAH
BISA MERILISKAN

TITLE : L.D.R
SINGER : SAFIRA INEMA
SONGWRITER : JUSTIN LEE
ARRANGER : MASKAB RMX
PUBLISHER : BERKAH TALENTA
lokasi. istana jamur , kota mungil

Lirik :
Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..
__________ __________________________________________________________
klik link dibawah ini untuk menonton vidio lainnya :

GHEA BARBIE - LEMAH LEMPUNG (Official Music Video)
https://youtu.be/GVslshZFvks
LUSIANA MALALA - TAU NRESNANI (Official Music Video)
https://youtu.be/rBviEmu3ldY
SAFIRA INEMA - TEKLEK KECEMPLUNG KALEN (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=0kzHh...
SAFIRA INEMA - KUAT ATI (Official Music Video )
https://www.youtube.com/watch?v=ijq2F...
ARNILA PUTRI - LUPAKAN MANTAN (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=YpLIf...
ARNILA PUTRI - NUTUPI LARAKU (Official Musik Video)
https://www.youtube.com/watch?v=N3_yB...
LUSIANA MALALA - WES KAREPMU (Official Musik Video)
https://www.youtube.com/watch?v=Kfrdo​...
LUSIANA MALALA - KAU CINTAI AKU & DIA (Official Music Video)
https://www.youtube.com/channel/UCADA
LINA SHALOVA & GINDA BIMA - WEDI KELANGAN (Official Music Video )
https://www.youtube.com/watch?v=f7Qg-​...
SAFIRA INEMA - KUAT ATI (Official Music Video )
https://youtu.be/ijq2FpMXvRQ

#SafiraInema
#LDR
#BerkahTalenta

Terima kasih anda sudah mampir ke chanel BERKAH TALENTA
Jangan lupa SUBSCRIBE,LIKE, KOMEN & SHARE..
Tombol tanda LONCENG supaya dapat notifikasi video- video terbaru,

Subscribe : https://bit.ly/SubsBerkahTalenta

Follow us :👇
Facebook : @Berkah Talenta
Instagram : @Berkah Talenta

CONTACT PERSON
Email. berkahtalenta@gmail.com
W.A : 082258918899/081233973500

Berkah Talenta's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube...

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Video) Tresno Ra Bakal ilyang Kangen Sangsoyo Mbekas Safira Inema - Salam Tresno (Official Music Vid...
05:20 | 10,702,238
safira inema full album L.D.R (layang dungo restu) safira inema full album L.D.R (layang dungo restu)
45:05 | 205,029
L.D.R Layang Dungo Restu - Loro Ati Official (Official Music Video) M/V L.D.R Layang Dungo Restu - Loro Ati Official (O...
05:29 | 16,968,152
DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Official Music Video ANEKA SAFARI) DJ Tepung Kanji - Safira Inema - Aku Ra Mundur ...
06:20 | 33,330,638
Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Official Music Video) Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange (Of...
04:51 | 80,324,466
Dj Kuat Ati - Safira Inema I Official Music Video Dj Kuat Ati - Safira Inema I Official Music Video
05:15 | 252,835
LALA WIDY - LDR(Layang Dungo Restu)(official Music Video) LALA WIDY - LDR(Layang Dungo Restu)(official Mu...
05:07 | 946,607
Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Cinta Tak Terpisahkan (Official Reggae Version) Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Cinta Tak Terpisahka...
05:06 | 155,354


coinpayu