Okebiz Video Search



Title:Jamu Pegel Mlarat - Fendik Adella ft Difarina Indra - OM ADELLA
Duration:06:27
Viewed:15,541,145
Published:09-06-2021
Source:Youtube

Title : Jamu Pegel Mlarat Artist : Fendik Adella ft Difarina Indra Cipt ; Poer Brigade ( Scatter ) & Yon's Nirwana Sound by CUMI - CUMI Audio Videographer by PANAMA Lighting RAFFA T - SHIRT [ KAOS ADELLA ] by Zyrof47 Saridin Wa +62 812-1212-9158 Lokasi : BASE CAMP OM ADELLA Musisi : Kendang : Noupy 501 ADELLA Bass : Ricky ADELLA Gitar melody : Momon ADELLA Ritem : Sarmo ADELLA Kyboard 1: Nyemung ADELLA Kyboard 2 : Pras ADELLA Taborin : Saridin ADELLA Suling : Fendik ADELLA Pimp ; H TOTOK SR ============================ Lyric : JAMU PEGEL MLARAT Cowok Dek, reneo tak kandani, Ojo menjap menjep nggatelne ati, Dek, ndang gawekno kopi, Ndasku ngelu ket wingi durung mari, Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni, Ojo tambah kok tinggal nonton tipi. Cewek Mas mbok yo koe ngerti, Duit sing endi digawe tuku kopi, Belanjane gak mbejaji, Bumbu dapur kabeh entek gari terasi, Aku isin mbendino ditagihi, Sok kapan utangmu kok sauri, Cowok Tak rewangi kerjo nganti bengi, Nanging koyone yo ora mesti, Tak rewangi ngliter tekan bali, Nanging koyone yo ora mesti, Cewek Sakjane aku wes ora kuat, Sakjane aku wes pegel mlarat, Kepengen nduwe sedan mengkilap, Duit sak milyat lan omah tingkat, Cowok Sakjane aku yo ora kuat, Sakjane aku yo emoh mlarat, Golekno jamu pegel mlarat, Sopo ngerti mene dadi konglomerat, Cowok Dek, reneo tak kandani, Ojo menjap menjep nggatelne ati, Dek, ndang gawekno kopi, Ndasku ngelu ket wingi durung mari, Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni, Ojo tambah kok tinggal nonton tipi, Cewek Mas mbok yo koe ngerti, Duit sing endi digawe tuku kopi, Belanjane gak mbejaji, Bumbu dapur kabeh entek gari terasi, Aku isin mbendino ditagihi, Sok kapan utangmu kok sauri, Cowok Tak rewangi kerjo nganti bengi, Nanging koyone yo ora mesti, Tak rewangi ngliter tekan bali, Nanging koyone yo ora mesti, Cewek Sakjane aku wes ora kuat, Sakjane aku wes pegel mlarat, Kepengen nduwe sedan mengkilap, Duit sak milyat lan omah tingkat, Cowok & Cewek Sakjane aku yo ora kuat, Sakjane aku yo emoh mlarat, Golekno jamu pegel mlarat, Sopo ngerti mene dadi konglomerat, ============================= Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami Jangan Lupa Like, Share, Comment & Subscribe Chanel Youtube Henny Adella

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Full album terbaru - Fendik Adella feat Difarina Indra | O.M ADELLA Full album terbaru - Fendik Adella feat Difarin...
19:14 | 20,242
Tak tunggu balimu - Fendik Adella Ft Difarina Indra - OM ADELLA Tak tunggu balimu - Fendik Adella Ft Difarina I...
10:47 | 19,857,871
Fendik adella Ft Difarina Indra - Gulu Pedot (Official Music Video) - OM ADELLA Fendik adella Ft Difarina Indra - Gulu Pedot (O...
06:08 | 5,332,554
ADELLA FULL ALBUM TEMBANG CAMPURSARI PILIHAN TERBAIK 2021 ADELLA FULL ALBUM TEMBANG CAMPURSARI PILIHAN TE...
08:09 | 3,207,072
BUKAN AKU TAK CINTA (Dermaga saksi bisu) - Difarina Indra Adella ft Fendik Adella - OM ADELLA BUKAN AKU TAK CINTA (Dermaga saksi bisu) - Difa...
07:09 | 2,882,287
TIARA || Difarina Indra ft Fendik Adella || OM ADELLA Live Bantur - Malang TIARA || Difarina Indra ft Fendik Adella || OM ...
10:19 | 964,681
Yeni Inka ft. Cak Fendik Adella - Sido Rondo (Official Music Video ANEKA SAFARI) Yeni Inka ft. Cak Fendik Adella - Sido Rondo (O...
07:07 | 8,511,959
Mister Mendem - Fendik Adella ft Yeni Inka - OM ADELLA Mister Mendem - Fendik Adella ft Yeni Inka - OM...
06:26 | 16,628,725

shopee ads

coinpayu