Okebiz Video Search



Title:Rheyna Morena ft. Orkes Paman Kudos - Cerito Loro
Duration:06:14
Viewed:39,096
Published:04-02-2022
Source:Youtube

Rheyna Morena ft. Orkes Paman Kudos - Cerito Loro Cipt : Sigit Priyono Band : Orkes Paman Kudos Lirik : Tak tembangke lagu iki Kanggo sliramu sing paling tak tresnani Getun ati iki, aku ra nepati janji Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo Kelingan mbiyen dewe ketemu Kowe janji ra bakal nglarani atiku Segampang iki caramu mupus roso tresnoku Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani Kowe lungo ninggal aku, atiku loro Ora nyongko kowe gampang keno gudho Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu Wes gawe loro atimu Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu Tak jaluk pengertianmu Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan Ora perlu tok getuni cerito loro iki Ora bakal tak baleni Kowe lungo ninggal aku, atiku loro Ora nyongko kowe gampang keno gudho Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu Wes gawe loro atimu Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu Tak jaluk pengertianmu Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan Ora perlu tok getuni cerito loro iki Ora bakal tak baleni Ora perlu tok getuni cerito loro iki Ora bakal tak baleni ----------------------------------------- Orkes Paman Kudos : Keyboard : @rayiarab Guitar : @audioasyofa_ Bass : @dhona.elbass Saxophone/Suling : @rekhapiduasepuh Kendang : @akbartabla_jr_ Drum : @rio_hijaudaun Audio by Oum Music ! Music produced & arranged by : Yeru @yu_yeru Operator : @iqbalparosyi Mixing & Mastering : Yeru at Oum Music ----------------------------------------------- Video by Oum Picture! Directed by : Dawan @banqdawan Campers : @fandy_1288 @senja_fotografi 1st AC : @ainulyaqin292 Editor : Dawan at Oum Picture Follow Instagram Milana Musik : www.instagram.com/milanamusik... ©MILANA MUSIK NUSANTARA 2022 #RheynaMorena #VickyPrasetyo #LemahTeles

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Wika Salim - Bila Nanti (feat Orkes Paman Kudos) Wika Salim - Bila Nanti (feat Orkes Paman Kudos)
05:20 | 112,967
SALAH TOMPO - ESA RISTY feat WANDRA | MUSIC ONE | OFFICIAL SALAH TOMPO - ESA RISTY feat WANDRA | MUSIC ONE...
06:11 | 6,759,239
Janji Putih - Cece Diana I D'Orkesan Janji Putih - Cece Diana I D'Orkesan
04:04 | 10,448
Sasya Arkhisna full album terbaru 2022 Sasya Arkhisna full album terbaru 2022
12:35 | 173,598
Mikdat Akbulut Sahnesi - Bass davul #trabzon #sahne #müzik Mikdat Akbulut Sahnesi - Bass davul #trabzon #s...
01:01 | 79
DJ TIKTOK TERBARU 2021 || DJ BODO AMAT | DJ JANGGANGGU | DJ GRATATATA DJ TIKTOK TERBARU 2021 || DJ BODO AMAT | DJ JAN...
31:09 | 7,873
ISABELLA - Difarina Indra Adella ft Fendik Adella - OM ADELLA ISABELLA - Difarina Indra Adella ft Fendik Adel...
04:59 | 547,317
Perform Salem Abdullah Ft KORG PA4X.Kopdar Musisi Single Keyboard Perform Salem Abdullah Ft KORG PA4X.Kopdar Musi...
08:08 | 6,812

shopee ads

coinpayu