Okebiz Video Search



Title:DINI KURNIA - SING DUWE ISIN - FEAT ADER NEGRO - New Dhesta Music (Official Music Video)
Duration:06:42
Viewed:1,614,787
Published:22-08-2021
Source:Youtube

DINI KURNIA - SING DUWE ISIN - FEAT ADER NEGRO - New Dhesta Music (Official Music Video) Title : Sing Duwe Isin Artist : Dini Kurnia Songwriter : Catur Arum Kunjungi kami : Youtube channel ♫ : rb.gy/gefara [ SUBCRIBE ] Instagram ♫ : bit.ly/3jyvv4F [ FOLLOW ] Tiktok ♫ : bit.ly/3waA1ZK [ FOLLOW ] ♫ Lyrics ♫ (Sing Duwe Isin) Eman eman hang di eman eman Eman eman hang di eman eman Sing weruho sing keneng di eman Alitah wis ngerti iku ono hang duwe Apuwo kok magih mokso di juwut baen Koyo koyo sing ono liyane maning Kebacut sing duwe isin Sopo baen wong mesti loro Sopo baen wong mesti ngersulo Sopo baen sing kiro lilo Masiyo masiyo wong demen wong seru demene Masiyo masiyo wong demen kari sing toleh toleh Koyo koyo sing ono liyane maning Kebacut sing duwe isin Sawangen werane dunyo Ring kono kembang kembang pating keleleran Mung kari milih mung kari methik Sing entek entek sing kurang kurang Delengen hang temenanan Sing kiro ati sing keturutan Paran enake demenan Hang di sanding duwene uwong Eman eman hang di eman eman Eman eman hang di eman eman Sing weruho sing keneng di eman Alitah wis ngerti iku ono hang duwe Apuwo kok magih mokso di juwut baen Koyo koyo sing ono liyane maning Kebacut sing duwe isin Sopo baen wong mesti loro Sopo baen wong mesti ngersulo Sopo baen sing kiro lilo Masiyo masiyo wong demen wong seru demene Masiyo masiyo wong demen kari sing toleh toleh Koyo koyo sing ono liyane maning Kebacut sing duwe isin Sawangen werane dunyo Ring kono kembang kumbang pating keleleran Mung kari milih mung kari methik Sing entek entek sing kurang kurang Delengen hang temenanan Sing kiro ati sing keturutan Paran enake demenan Hang di sanding duwene uwong Hang di sanding duwene uwong Hang di sanding duwene uwong *** Available download & streaming on : iTunes ♫ : coming soon .. Spotify ♫ : coming soon .. Joox ♫ : coming soon .. *** Other Popular Video From Our Artist : Dini Kurnia ♫ Sing Kuat : bit.ly/3iJjkkC ♫ Kembang Kertas : bit.ly/2UC8OTb ♫ Geger Geden : bit.ly/3k7AwQm Richa Christina ♫ Cemeng Manggis : bit.ly/2VUDoHI ♫ Siji Roso : bit.ly/2WdutkQ For Job Contact our Management: Tlp / WA : +6285311584331 (Eko Dhesta) E-mail : info.dhestamusic@gmail.com Alamat : Muncar - Banyuwangi - Jawa timur Copyright © 2021 New Dhesta Music Official. All rights reserved Special thank's to : ♫ Percusion : Ader Negro ♫ MC : Ridho Woyo - Woyo ♫ Keyboard 1 : Ady ADM Pro ♫ Keyboard 2 : Eko Dhesta ♫ Gitar 1 / Melody : Cose Rhamadhan ♫ Gitar 2 / Bass : Mureh Bass ♫ Suling : Mamat Suling ♫ Sound System : Bathara Pro Audio ♫ Mixing & Mastering : Rhayana Reshwara Record ♫ Video Editing : Prondes Pro Videography ♫ Lighting : One Zero Solution Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe saluran resmi kami, juga klik gambar lonceng agar kamu dapat info terbaru video rilisan New Dhesta Musik #DiniKurnia #SingDuweIsin #NewDhestaMusic

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :



SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
DINI KURNIA - SING KUAT - FEAT ADER NEGRO - New Dhesta Music (Official Music Video) DINI KURNIA - SING KUAT - FEAT ADER NEGRO - New...
08:29 | 1,095,304
Esa Risty - Gerajagan (Official Live GOLDEN MUSIC) Esa Risty - Gerajagan (Official Live GOLDEN MUSIC)
05:09 | 490,107
LAGU BANYUWANGI TERBARU KOPLO 2022 NEW DHESTA MUSIC FEAT ADER NEGRO LAGU BANYUWANGI TERBARU KOPLO 2022 NEW DHESTA M...
10:52 | 183,383
JOKO TINGKIR - DUO MIRENG RENA MOVIES x LALA WIDY | NEW MONATA ( OFFICIAL LIVE MUSIC COVER ) JOKO TINGKIR - DUO MIRENG RENA MOVIES x LALA WI...
06:35 | 3,703,947
DINI KURNIA SPESIAL ALBUM LAGU BANYUWANGI TERBARU [TANPA IKLAN] - Damar opo lilin, Jodho wong liyo DINI KURNIA SPESIAL ALBUM LAGU BANYUWANGI TERBA...
37:40 | 70,475
Anggun Pramudita - Mrekes Ati - Versi Jaranan (Official Music Video) Anggun Pramudita - Mrekes Ati - Versi Jaranan (...
08:05 | 1,849,821
Kebelet - Sephin Misa & Bimasakti feat. OM. Sonata (Official Music Video) Kebelet - Sephin Misa & Bimasakti feat. OM. Son...
05:47 | 323,952
DINI KURNIA - KEMBANG KERTAS - FEAT ADER NEGRO - New Dhesta Music (Official Music Video) DINI KURNIA - KEMBANG KERTAS - FEAT ADER NEGRO ...
06:11 | 632,859

shopee ads

coinpayu