Okebiz Video SearchTitle:MAKEDONSKI HITOVI 1990 - 2014-1 | RADIO ZABAVA & DJ FOLK
Duration:03:14:23
Viewed:916,319
Published:09-08-2014
Source:Youtube

50 фолк хитови од вкупно 200 кои биле и се хитови на сите времиња во Македонија. РЕДОСЛЕД НА ПЕСНИТЕ: 1. БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВСКИ ТУШЕ - ШТОМ ТЕ ВИДОВ СЕ ЗАЉУБИВ 2. АЛПИИНА - СЕГА КАСНО Е 3. КИСМИ - МАРИЈАНА 4. ГОРАН КУКИЌ - ЗА ТЕБЕ БРАТЕ 5. ВАСИЛ АТАНАСОВ - КОЈ НЕ РАЗДЕЛИ 6. МОДУС - СОЛЗА ЗА МАКЕДОНИЈА 7. БИОРИТАМ - ШАКА НАКА 8. ВОЈО СТОЈАНОВСКИ - СВАДБА ГОЛЕМА 9. ЛЕНЧЕ КУКИЌ - ЈОВАНЕ ЈОРГОВАНЕ 10. СЛАВЕ ВЕЉАНОВСКИ - АЈДЕ ДА ЗАПЕЕМЕ 11. МАРЈАН КОЦЕВ - ТИ САМО ТИ 12. АНЕТА МИЦЕВСКА И ГРУПА МОЛИКА - АЈШЕ 13. САИТ И ИДОЛИ - ЦРНИ ОЧИ 14. СОЊА - ДЕН ПО ДЕН 15. ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА - НАСТИНКА 16. ВОЈО СТОЈАНОВСКИ - ЕТЕ МАЈКО РЕШИВ ДА СЕ ЖЕНАМ 17. ГОЦЕ АРНАУДОВ - ЌЕ ПИЈАМ ЌЕ ЛУМПУВАМ 18. БЛАГА ПЕТРЕСКА - ГУШНИ МЕ ЌЕРКО 19. БОЛЕРО БЕНД - ПОГАНА 20. КАВАДАРКА - ЕМО МОРИ ЕМО 21. АКАДЕМЦИ - МРТОВ ИЛИ ЖИВ 22. БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - МАГИЈА 23. ГРУПА КОДА - БЛАЗЕ НА ЕРГЕНИТЕ 24. ИЛЕ ЈОСИФОВ - ОДИ СИ 25. СЛАВЕ ВЕЉАНОВСКИ - КАФЕАВИ ОЧИ 26. МЕЛОДИЈА - КЛЕТИ ДА СТЕ ТИ И ТОЈ 27. БЛАГОЈА ГРУЈОВСКИ - МИРЈАНА 28. МОДУС БЕНД - БАШ НА БАЛКАНОТ 29. ЛИДИЈА СПАСОВСКА - ПОМИСЛИ НА МЕНЕ 30. БЛАГОЈЧЕ СТОЈАНОВКИ ТУШЕ - НЕ СЕ ВАЖНИ КИЛОМЕТРИ 31. КИСМИ - ОПСЕСИЈА 32. ЕМИГМА - АКО НЕКОГАШ 33. ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА - ПУ, ПУ МАШАЛА 34. БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА - НЕМОЖАМ ДА ТЕ ЗАБОРАВАМ 35. БЛАГОЈА ГРУЈОВСКИ - ТУГИНО ЈАБАНО 36. БУМБАРИ БЕНД - ПЕСНА ЗА ТЕБЕ 37. ГОЦЕ АРНАУДОВ - СВИРИ МАЈСТОРЕ 38. НОВИЦА ВАСИЛЕВСКИ - НЕ БЕРИ ГАЈЛЕ 39. ЛИДИЈА СПАСОВСКА - НЕ СЕ СЕДИ НА ДВА СТОЛА 40. ЛЕНЧЕ И ГОРАН КУКИЌ И ЈУПИТЕР - РАСПУКАЛА ШАР ПЛАНИНА 41. ДРАГАН ВУЧИЌ - НИКА МАРИКА 42. ГОРАН КУКИЌ - АХ ТОА ВИНО 43. ВАСИЛ АТАНАСОВ - АНА МАРИЈА 44. ГОРАН ТОДОРОВСКИ - ТАКА НЕКА БИДЕ 45. ЛЕНЧЕ КУКИЌ - ГОЦЕ ЃОРГИЈА 46. КИСМИ - ДВЕ ОЧИ РАСПЛАКАНИ 47. БЛАГОЈА ГРУЈОВСКИ - ЈАНО ЈАНИНКЕ 48. ХАРМОНИЈА - 100 X 100 49. ГОРАН ТОДОРОВСКИ - ЕДЕН ЖИВОТ МАЛКУ Е 50. КИСМИ - ЌЕ ТЕ ЗЕМАМ ЈАС

SHARE TO YOUR FRIENDS


Download Server 1


DOWNLOAD MP4

Download Server 2


DOWNLOAD MP4

Alternative Download :SPONSORED
Loading...
RELATED VIDEOS
Radio Aleksandar Makedonski 106FM Live Stream Radio Aleksandar Makedonski 106FM Live Stream
35:44 | 862
Esad Kovačević - Idi,sve ću ti oprostiti  - (Audio 1989) Esad Kovačević - Idi,sve ću ti oprostiti - ...
04:07 | 0
Зајди, зајди - 1час охридски староградски песни Зајди, зајди - 1час охридск...
59:56 | 737,155
Вечните македонски песни Вечните македонски песни
33:16 | 519,208
NAJDOBRITE 15 PESNI OD JORDAN MITEV (VOL.1) NAJDOBRITE 15 PESNI OD JORDAN MITEV (VOL.1)
07:58 | 1,346,472
Grupa KISMI - THE BEST OFF | SE NA EDNO MESTO SITE HITOVI Grupa KISMI - THE BEST OFF | SE NA EDNO MESTO S...
18:26 | 108,264
Mile Kitic UZIVO MIX 1h 26min LIVE AUDIO BEST OFF Mile Kitic UZIVO MIX 1h 26min LIVE AUDIO BEST OFF
26:26 | 265,855
Свадбарски македонски песни - Мерак меана 1/24 Свадбарски македонски пе...
39:42 | 617,582